slechts 29,- €

Cheap, cheap, cheap! Wil jij lekker de vrijheid van je eigen hotel kiezen, maar wel goedkope vluchten? Boek dan deze retourvluchten Pisa, Italië. Voor slechts €29 vlieg je al retour vanaf Eindhoven! Snel zijn, deze prijs zal waarschijnlijk snel weer stijgen!

Goedkope vliegtickets Pisa

Je vluchten zullen vertrekken en landen op het vliegveld van Eindhoven. Ze worden uitgevoerd door Ryanair en het zijn directe vluchten. Dit betekend dat jij al binnen 2 uur in Pisa staat! Pisa staat natuurlijk bekend om de scheve Pisa toren. Deze zie je hierboven goed afgebeeld. Verder beschikt de stad over velen schatten van architectuurhistorische waarde. Denk maar eens aan het Piazza dei Miracoli of het Santa Marina delle Spina.

Hier vind je mijn tips over Toscane. Zoek je toch een andere Italië deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Italië vakantie.

Verdere informatie

Je accommodatie zit niet bij deze vluchten inbegrepen. Om het je echter wat makkelijker te maken kun je hier een mooi hotel vinden. Zo heb je de vrijheid om de voor jou ideale accommodatie te vinden! Misschien trek je Toscane in om te genieten van het glooiende heuvellandschap! Hier kun je een huurauto reserveren.

 • Retourvluchten Pisa voor slechts €29!
  • Goedkoopste reisdatum: 11 januari t/m 16 januari 2018
  • Reisduur: 6 dagen
  • Bestemming: Pisa, Italië
  • Luchthaven van vertrek: Eindhoven
  • Accommodatie: exclusief accommodatie, maar kijk hier voor een leuk hotel!
  • Prijs: Slechts €29 voor retourvluchten naar Pisa

screenshot van de deal

goedkope vliegtickets Pisa
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)