Vliegtickets naar Stockholm

Vlieg bizar voordelig naar de Zweedse hoofdstad!

Holidayguru tipt 26.02.20 tot 02.03.20
P.p. vanaf € 15,-

Wow, zo voordelig zien we het bijna nooit! Vlieg nu retour naar Stockholm voor maar €15! Ontdek het land van Ikea, Pippi langkous en prachtige designerkleding met deze waanzinnig voordelige vliegtickets naar Stockholm. Zo wordt een stedentrip Stockholm wel héél aantrekkelijk! Boek snel, was zo’n deal wil je niet missen, toch?

vliegtickets Stockholm

Stedentrip Stockholm

De hippe stad Stockholm is van een van de gaafste bestemmingen van Europa. Het oude centrum Gamla Stan heeft een authentieke sfeer en er zijn leuke winkeltjes om souvenirs en designerproducten te kopen. Ga ook naar het Vasa Museum waar je het enige bewaarde 17e-eeuwse schip ter wereld kunt zien. Ook het koninklijk paleis en de kathedraal zijn de moeite waard. Välkommen i Stockholm! Zweden hebben een aantal unieke gebruiken en experimenteren graag met voedsel (denk aan het combineren van drop met haring!).

Vliegtickets Stockholm

Met deze super goedkope vliegtickets vlieg je vanaf  Düsseldorf naar Stockholm. Je kunt super eenvoudig met de trein of met de auto naar de luchthaven. Er zijn verschillende data mogelijk in februari en maart om een weekendje of midweek te gaan shoppen, sightseeing en lekker eten en drinken. Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Combineer deze goedkope vliegtickets Stockholm met een leuk hotel in de binnenstad of boek een toffe Airbnb!

screenshot van de deal

Screenshot deal