Vliegtickets naar Stockholm

Vlieg voordelig naar de Zweedse hoofdstad!

  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Boekingskosten Geen
Holidayguru tipt 09.02.20 tot 14.02.20
P.p. vanaf € 26,-

Ontdek het land van Ikea, Pippi langkous en prachtige designerkleding met deze waanzinnig voordelige vliegtickets naar Stockholm. Je boekt deze winter nu al je retourtickets voor slechts €26! Zo verken jij de Zweedse hoofdstad voor een prikkie.

vliegtickets Stockholm

Stedentrip Stockholm

De hippe stad Stockholm is van een van de gaafste bestemmingen van Europa. Het oude centrum Gamla Stan heeft een authentieke sfeer en er zijn leuke winkeltjes om souvenirs en designerproducten te kopen. Ga ook naar het Vasa Museum waar je het enige bewaarde 17e-eeuwse schip ter wereld kunt zien. Ook het koninklijk paleis en de kathedraal zijn de moeite waard. Välkommen i Stockholm! Zweden hebben een aantal unieke gebruiken en experimenteren graag met voedsel (denk aan het combineren van drop met haring!).

Vliegtickets Stockholm

Met deze super goedkope vliegtickets vlieg je vanaf Brussel Charleroi naar Stockholm. Deze Belgische luchthaven is gemakkelijk te bereiken via het treinstation van Brussel Zuid. Er zijn verschillende data mogelijk in februari om een weekendje of zelfs een weekje te gaan shoppen, sightseeing en lekker eten en drinken. Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Combineer deze goedkope vliegtickets Stockholm met een leuk hotel in de binnenstad of boek een toffe Airbnb!

screenshot van de deal

stockholm