Kerstshoppen in Stockholm met goedkope vliegtickets!

Vlieg voordelig naar de Zweedse hoofdstad!

  • Luchthaven van vertrek Niederrhein (Weeze)
  • Boekingskosten Geen
Holidayguru tipt 06.12.19 tot 09.12.19
P.p. vanaf € 26,-

Ontdek het land van Ikea, Pippi langkous en prachtige designerkleding, maar dan in de kerstperiode!  Ga een aantal dagen kerstshoppen in stijlvol Stockholm. Je kunt nu al een retour boeken voor slechts €26 in december! De Zweedse hoofdstad is in elk jaargetijde een juweeltje, maar in december wordt alles uit de kast getrokken om er een sprookjeswereld van te maken.

vliegtickets Stockholm

Stedentrip Stockholm

De hippe stad Stockholm is van een van de gaafste van Europa. Het oude centrum Gamla Stan heeft een authentieke sfeer en er zijn leuke winkeltjes om souvenirs en designerproducten te kopen. Ga ook naar het Vasa Museum waar je het enige bewaarde 17e-eeuwse schip ter wereld kunt zien. Ook het koninklijk paleis en de kathedraal zijn de moeite waard. Välkommen i Stockholm! Zweden hebben een aantal unieke gebruiken en experimenteren graag met voedsel (denk aan het combineren van drop met haring!).

Vliegtickets Stockholm

Met deze super goedkope vliegtickets vlieg je vanaf Weeze of Charleroi naar Stockholm  De luchthaven Weeze is echter dichterbij dan veel mensen denken en daarom makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Woon je meer in het zuiden van Nederland? Dan is Charleroi een goede optie en te bereiken via het treinstation van Brussel Zuid. Er zijn verschillende data mogelijk in december om een weekendje te gaan kerstshoppen. Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Combineer deze goedkope vliegtickets Stockholm met een leuk hotel in de binnenstad of boek een toffe Airbnb!

screenshot van de deal

vliegtickets Stockholm