slechts 279,- €

Zullen we lekker gaan zonnen op een paradijselijk eiland? Dan is Zanzibar een geschikte bestemming. Boek deze goedkope vliegtickets en vlieg rechtstreeks naar dit prachtig eiland voor de kust van Tanzania. Bekijk hier de details van deze goedkope retourvlucht.

Parelwitte stranden op Zanzibar

Genieten op Zanzibar

Zanzibar is de perfecte vakantie voor wie aan rust toe is. Lekker luieren op de parelwitte stranden en zwemmen in de glasheldere azuurblauwe oceaan vormen jouw voornaamste bezigheden tijdens een vakantie op Zanzibar. Toch zijn er nog aantal andere activiteiten die je niet mag missen. De historische stad Stone Town, het voormalige centrum van de slavenhandel  waar nu hoofdzakelijk in kruiden gehandeld wordt. Trek naar het zuid-westen van het eiland om er met dolfijnen te zwemmen. Aan de noordelijke stranden vind je uitstekende mogelijkheden om te duiken. Of trek landinwaarts en ga op Safari in Tanzania.

De azuurblauwe Indische Ocean

Goedkope vliegtickets Zanzibar

Met deze vluchten vlieg je vanaf Zaventem rechtstreeks naar Zanzibar. Danzij de vele beschikbare data kan je kiezen of je 1, 2 of 3 weken blijft. De vlucht zelf duurt iets meer dan 9 uur. Deze deal is weliswaar zonder hotel, via deze link vind je een voordelig overzicht.

Zanzibar visser

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)