Goedkope retour vliegtickets naar Zanzibar en Kenia

Naar het paradijs met deze rechtstreekse retourvluchten

P.p. vanaf € 320,-

Zullen we lekker gaan zonnen op een paradijselijk eiland of aan de Afrikaanse kust? Dan zijn Zanzibar en Mombasa geschikte bestemmingen. Boek deze goedkope vliegtickets en vlieg rechtstreeks naar het prachtig eiland of the Keniaanse kust. Vind hier de beschikbare vluchten naar Zanzibar en hier de beschikbare vluchten naar Mombasa.

Parelwitte stranden op Zanzibar

Genieten op Zanzibar

Zanzibar is de perfecte vakantie voor wie aan rust toe is. Lekker luieren op de parelwitte stranden en zwemmen in de glasheldere azuurblauwe oceaan vormen jouw voornaamste bezigheden tijdens een vakantie op Zanzibar. Toch zijn er nog aantal andere activiteiten die je niet mag missen. De historische stad Stone Town, het voormalige centrum van de slavenhandel  waar nu hoofdzakelijk in kruiden gehandeld wordt. Trek naar het zuidwesten van het eiland om er met dolfijnen te zwemmen. Aan de noordelijke stranden vind je uitstekende mogelijkheden om te duiken. Of trek landinwaarts en ga op Safari in Tanzania.

De azuurblauwe Indische Ocean

Strandvakantie in Mombasa

Het kilometerslange strand aan de Indische Oceaan lijkt wel weggelopen uit een sprookje. Hier waan je je zeker in het paradijs en kun je helemaal tot rust komen op je handdoekje. Naast het prachtige strand verken je de oude stad en alle mooie bezienswaardigheden die hier te vinden zijn, zoals Fort Jesus en Mombasa National Park and Reserve. Heb je tijdens je vakantie nog tijd over, ga dan op safari en ontmoet de meest fascinerende dieren.

Vluchten Mombasa

screenshot van de deal