Heb je altijd naar Zuid-Afrika gewild, maar kon je nooit een goede deal vinden? Dan is vandaag jouw lucky day! Met deze super deal kun je veel geld besparen op een retourvlucht naar dit fenomenale land. Maak snel gebruik van deze erg goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika. Je betaalt namelijk slechts €369 voor de heen- en terugvlucht samen.

rondreis Zuid-Afrika

Op reis naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een van de mooiste landen die je ooit gaat zien. Of je nu naar Kaapstad of Johannesburg vliegt, de natuur is er simpelweg overweldigend. Kaapstad is prachtig gelegen aan de oceaan. Vanaf de beroemde Tafelberg heb je adembenemend uitzicht over de stad, de zee en de natuur. Vanaf hier kun je de Tuinroute rijden of de West Kaap verkennen. Vanuit Kaapstad kun je op safari in het Aquila Game Reserve of een van de andere wildparken.

Het meest bekende Nationale Park om de Big Five te spotten, het Kruger Park, is echter te vinden in het noordoosten van het land en is beter te bereiken vanuit de tweede stad van het land. Johannesburg, beter bekend als Jo’burg of Jozi, is een snel veranderende stad en het bruisende hart van Zuid-Afrika. De culturele wijk van Newtown, met zijn theaters, restaurants, musea en jazzclubs, is levendiger dan ooit. Een absolute must-see is het Apartheid Museum, waar je met beeld- en audiomateriaal alles wordt bijgebracht over dit belangrijke deel uit de geschiedenis. Wil jij op safari? Lees dan in mijn Travel Magazine verder over de wildlife in Zuid-Afrika, onder ‘tips’. In de reiskalender lees je bovendien wanneer je het beste in Zuid-Afrika op vakantie kunt gaan.

Olifant in het Kruger National Park

Jouw goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika

Met deze goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika vlieg je vanaf Amsterdam of Brussel richting Johannesburg. Vanaf hier vlieg je weer terug naar Amsterdam of Brussel. De prijs voor beide vluchten samen: slechts €369 Dat zie je echt niet vaak, zulke goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika, dus boek snel! Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Kijk voor goedkope hotels in mijn hotelzoeker voor het verblijf dat bij jou past.

Mooie leeuw in het Zuid-Afrikaanse natuurreservaat Masai Mara

screenshot van de deal

Screenshot deal