Goedkope vliegtickets Zuid-Afrika!

Ga op safari en spot de Big 5!

Holidayguru tipt 03.06.20 tot 18.06.20
P.p. vanaf € 319,-

Heb jij altijd al gedroomd van een rondreis door Zuid-Afrika? Met deze goedkope vliegtickets start jij je bucketlist reis door het land van de Big 5 voor maar €319! Laat die droomvakantie maar beginnen.

Vliegtickets Zuid-Afrika

Met deze goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika vlieg je vanaf Amsterdam naar Johannesburg. De vlucht wordt uitgevoerd door SWISS en je hebt een korte overstap in Zürich.  Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Kijk voor goedkope hotels in mijn hotelzoeker voor het verblijf dat bij jou past. Vertrek je liever vanaf Brussel? Ook dat kan heel voordelig!

vliegtickets zuid-afrika

Zuid-Afrika vakantie

Zuid-Afrika is een van de mooiste landen die je ooit gaat zien. Het meest bekende Nationale Park om de Big Five te spotten, het Kruger Park, is te vinden in het noordoosten van het land en is erg goed te bereiken vanaf Johannesburg. Johannesburg, beter bekend als Jo’burg of Jozi, is een snel veranderende stad en het bruisende hart van Zuid-Afrika. De culturele wijk van Newtown, met zijn theaters, restaurants, musea en jazzclubs, is levendiger dan ooit. Een absolute must-see is het Apartheid Museum, waar je met beeld- en audiomateriaal alles wordt bijgebracht over dit belangrijke deel uit de geschiedenis.

screenshot van de deal

ss_zuid-Afrika