Staat Zuid-Afrika ook hoog op jouw bucketlist? Dan is dit jouw lucky day! Voor maar €377 boek je een retourvlucht naar Johannesburg en kan jouw droomvakantie beginnen.

Vliegtickets Zuid-Afrika

Met deze goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika vlieg je vanaf Brussel naar Johannesburg met een overstap in Ethiopië. Tegen een kleine meerprijs vlieg je vanuit Amsterdam en heb je een overstap in Zurich.  Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Kijk voor goedkope hotels in mijn hotelzoeker voor het verblijf dat bij jou past.

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika vakantie

Zuid-Afrika is een van de mooiste landen die je ooit gaat zien. Het meest bekende Nationale Park om de Big Five te spotten, het Kruger Park, is te vinden in het noordoosten van het land en is erg goed te bereiken vanaf Johannesburg. Johannesburg, beter bekend als Jo’burg of Jozi, is een snel veranderende stad en het bruisende hart van Zuid-Afrika. De culturele wijk van Newtown, met zijn theaters, restaurants, musea en jazzclubs, is levendiger dan ooit. Een absolute must-see is het Apartheid Museum, waar je met beeld- en audiomateriaal alles wordt bijgebracht over dit belangrijke deel uit de geschiedenis.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal