slechts 387,- €

Heb je altijd naar Zuid-Afrika gewild, maar kon je nooit een goede deal vinden? Dan is vandaag jouw lucky day! Met deze super deal kan je veel geld besparen op een super vlucht naar deze fenomenale stad! Maak snel gebruik van deze erg goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika. Je betaalt namelijk slechts €387 voor de heen- en terugvlucht samen!

Zuid-Afrika

Johannesburg, beter bekend als Jo’burg of Jozi, is een snel veranderende stad en het bruisende hart van Zuid-Afrika. De stad is bloeiende; het centrum wordt continu verfraaid en nieuwe loft appartementen en kantoren worden in een snel tempo gebouwd. De culturele wijk van Newtown, met zijn theaters, restaurants, musea en jazzclubs, is levendiger dan ooit. Een absolute must-see is het Apartheid Museum, waar je met beeld- en audiomateriaal alles wordt bijgebracht over dit belangrijke deel uit de geschiedenis. Na dit zeer indrukwekkende museum kan je even iets luchtigers doen -ga dan eens naar de grootste lokale markt: Neighbour Goods Market.

Deze uit 2 verdiepingen bestaande markt is vol van ambachtelijke producten, een echte trekpleister voor foodies. Haal er jouw brunch, zoek op de bovenste verdieping een bankje uit en ga er lekker eten, terwijl je van het uitzicht en zonnetje geniet. Als je de stad zelf wilt verkennen is Het Mary Fitzgeraldplein een goede start; vaak wordt er hier ook evenementen en festivals gehouden -meteen wat leuks te doen! In het Central Business District zijn er veel kunstgalerieën te vinden. Veel bezoekers maken een reis naar Soweto om meer te leren over de tijd van de Apartheid. Wil je meer zien dan de stad, vinden het idyllische natuurreservaat Suikerbosrand op slechts een uur rijden. Wil je meer weten over dit land, de rest van het Afrikaanse continent, of zoek je toch een andere deal naar dit land? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Afrika vakantie.

goedkope vliegtickets zuid-afrika

 

Jouw goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika

Met deze goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika vlieg je op 21 november 2017 vanaf Amsterdam. Je komt aan op Johannesburg, Zuid-Afrika. Vanaf hier vlieg je op 29 november weer terug naar Amsterdam. De prijs voor beide vluchten samen: slechts €387! Dat zie je echt niet vaak, zulke goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika, dus boek snel!

goedkope vliegtickets zuid-afrika

 • Goedkope vliegtickets Zuid-Afrika voor slechts €387!
  • Goedkoopste reisdata: 21 tot 29 november 2017
  • Reisduur: 9 dagen
  • Bestemming: Johannesburg, Zuid-Afrika
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: Britisch Airways
  • Hotels: Exclusief, kijk hier voor goedkope hotels
  • Boekingskosten: Geen boekingskosten
  • Prijs: Slechts €387 per persoon voor deze goedkope vliegtickets Zuid-Afrika

screenshot van de deal

vliegtickets zuid-afrika
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)