slechts € 193,-

Heb je altijd naar Zuid-Afrika gewild, maar kon je nooit een goede deal vinden? Dan is vandaag jouw lucky day! Met deze super deal kan je veel geld besparen op een super vlucht naar dit fenomenale land! Maak snel gebruik van deze erg goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika. Je betaalt namelijk slechts €193 voor de heen- en terugvlucht samen!

Let op: wacht met het regelen van accommodaties totdat je je tickets binnen hebt! Hier lees je meer info en tips over error fares.

goedkope vliegtickets zuid-afrika

Op reis naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een van de mooiste landen die je ooit gaat zien! Of je nu naar Kaapstad of Johannesburg vliegt, de natuur is er simpelweg overweldigend. Kaapstad is prachtig gelegen aan de oceaan. Vanaf de beroemde Tafelberg heb je adembenemend uitzicht over de stad, de zee en de natuur. Vanaf hier kun je de Tuinroute rijden of de West Kaap verkennen. Vanuit Kaapstad kun je op safari in het Aquila Game Reserve of een van de andere wildparken.

Het meest bekende Nationale Park om de Big 5 te spotten, het Kruger Park, is echter te vinden in het noordoosten van het land en is beter te bereiken vanuit de tweede stad van het land. Johannesburg, beter bekend als Jo’burg of Jozi, is een snel veranderende stad en het bruisende hart van Zuid-Afrika. De culturele wijk van Newtown, met zijn theaters, restaurants, musea en jazzclubs, is levendiger dan ooit. Een absolute must-see is het Apartheid Museum, waar je met beeld- en audiomateriaal alles wordt bijgebracht over dit belangrijke deel uit de geschiedenis.

Wil jij op safari? Lees dan hier verder over de wildlife in Zuid-Afrika. In de reiskalender lees je bovendien wanneer je het beste in Zuid-Afrika op vakantie kunt gaan. Bekijk hier het beste reistijd voor Kaapstad artikel!

Kaapstad
Kaapstad

Jouw goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika

Met deze goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika vlieg je op 13 november vanaf Dusseldorf richting Kaapstad. Vanaf hier vlieg je op 21 november weer terug naar Dusseldorf. De prijs voor beide vluchten samen: slechts €193! Dat zie je echt niet vaak, zulke goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika, dus boek snel!

goedkope vliegtickets zuid-afrika

 • Goedkope vliegtickets Zuid-Afrika voor slechts €193!
  • Goedkoopste reisdata: 13 – 21 november 2018
  • Reisduur: 9 dagen
  • Bestemming: Kaapstad, Zuid-Afrika
  • Luchthaven van vertrek: Dusseldorf
  • Luchtvaartmaatschappij: Kenya Airways
  • Hotels: Exclusief, kijk hier voor goedkope hotels
  • Prijs: Slechts €193 per persoon voor deze goedkope vliegtickets Zuid-Afrika

screenshot van de deal

Screenshot van de Kaapstad vluchten