Goedkope retourtjes naar Fez

Start jouw avontuur in Marokko voor slechts een paar tientjes!

Holidayguru tipt 12.03.20 tot 17.03.20
P.p. vanaf € 30,-

Start jouw avontuur in Marokko nu wel héél voordelig met deze spotgoedkope retourvluchten naar Fez! Voor slechts €30 vlieg jij heen naar de bruisende koningsstad in het noorden van Marokko. Ga voor een indrukwekkende stedentrip of ontdek meer van het land ontdekken met je eigen huurauto – alles kan met deze waanzinnig voordelige vluchten! Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Voor een fijne accommodatie, neem een kijkje bij mijn hotelvergelijker.

vliegtickets marokko

Vluchten Fez

Met deze deal vlieg jij in zo’n drie uur van Brussel Charleroi rechtstreeks naar koningsstad Fez, waar jouw avontuur van start gaat. Ontdek de eeuwenoude stad in het noorden van Marokko tijdens een stedentrip, of maak een gave roadtrip door het indrukwekkende landschap. Bij deze deal is je accommodatie niet inbegrepen, zodat jij helemaal zelf kunt bepalen wat je wilt doen tijdens jouw reis. Neem eens een kijkje in mijn hotelvergelijker voor een leuke accommodatie in Fez en omstreken.

vliegtickets marokko

Stedentrip Fez

Wie aan een stedentrip in Marokko denkt, denkt al snel aan Marrakech. Maar koningsstad Fez is minstens net zo mooi en zeker het bezoeken waard! Loop door de indrukwekkende Bab Bou Jeloud – de belangrijkste poort naar de medina – en dwaal door de smalle straatjes, langs schitterende versierde gebouwen en volg je neus naar de lekkerste eettentjes. Een bezoek aan de beroemde leerlooierijen van Fez is ook een absolute must. Gurutip: bij de ingang krijg je een bosje verse munt aangeboden. Neem het aan, want het neutraliseert de onaangename geur van de leerlooierij.

screenshot van de deal

ss_fez