Wij houden van korting! En dan is deze vroegboekactie van cheaptickets.nl natuurlijk van harte welkom. Je krijgt €15 korting op alle bestemmingen -hoe goed! 😀

Waar gaat jouw zomerreis heen? Vlieg jij vanuit Amsterdam richting de Aziatische cultuur in Singapore of wil je meer te weten komen over de rijke geschiedenis van Indonesië in Jakarta? Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om alle spectaculaire bezienswaardigen in Toyko te gaan spotten of ga de über-indrukwekkende Niagara waterval zien in Toronto, Canada! Het kan allemaal, als je maar vóór 1 februari boekt en de actiecode VB15 aangeeft in stap 2 van de boeking -lekker makkelijk dus.

Extra leuk! Je krijgt ook nog eens 10 gratis e-books bij jouw geboekte tickets voor goed leesvoer tijdens jouw vlucht. Je hoeft je dus niet te vervelen tijdens jouw lange vlucht!

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt en de actie is maar tot 1 februari geldig! 

Airplane_Clouds

Om jouw reis compleet te maken heb je natuurlijk ook een goed hotel nodig! Hieronder heb ik een aantal top opties voor jou op een rij gezet:

Bali: Top 3-, 4 en 5-sterrenhotels al vanaf een te gekke €13!

Barcelona: Goede 3, 4 en 5-sterrenhotels al vanaf €37

Orlando: Goede 3, 4 en 5-sterrenhotels al vanaf €69

Pak nu je kans!! Bekijk deze deal

Knipsel_CHEAPTICKETS

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)