Hawaii, wat een geweldige droombestemming! Of je nu graag wilt surfen, zonnen, genieten & relaxen.. het is een super mooie vakantiebestemming wat ik je alleen maar kan aanraden!

Tickets naar Hawaii zijn eigenlijk onder de 1100 euro retour bijna niet te krijgen want het is nogal een eindje vliegen maar ik heb via de website van schipholtickets.nl een geweldige deal gevonden vanaf Parijs. Voor maar €786 vlieg je retour naar Honolulu waar je natuurlijk een geweldige vakantie zult hebben. Vliegen doe je met British Airways en American Airlines.

Hoe kom ik naar Parijs? Je kunt met de auto gaan, eventueel zelfs een ticket boeken maar ik raad je toch aan gewoon lekker makkelijk en snel met de trein te gaan. (Gewoon via NSInternational)

Nog wat belangrijke info voor dit ticket: Reizen kun je tussen 1 november en 17 december en dan weer van 1 januari 2015 tot 31 maart 2015. Je moet minimaal 1 zondag nacht blijven en je mag maximaal 3 maanden op Hawaii blijven en je hebt tot 26 oktober om dit ticket te boeken!

Hawaiian sunset

 • Hawaii: Vlieg nu retour naar Honolulu voor geweldige €786
  • Reisperiode:  1 november en 17 december en dan weer van 1 januari 2015 tot 31 maart
  • Reisduur: minimaal een zondag en maximaal 3 maanden
  • Luchthaven: Paris Orly en Honolulu
  • Airline: British Airways & American Airlines
  • Boekingskosten: exclusief
  • Prijs: Al vanaf €786!

Hier ga je naar deze geweldige deal Hier boek je de goedkope tickets naar Parijs

BA PARIS Hawaii 786

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)