Vlieg voor uitzonderlijke prijzen naar het hippe Hong Kong met China Southern Airlines! Via CheapTickets heb je nu de kans om super voordelig naar Hong Kong te vliegen. De prijzen naar deze geweldige metropool liggen normaal erg hoog, dus wees er snel bij!

Een bezoek aan Hong Kong is een fantastische ervaring en zul je niet snel vergeten. De combinatie van de moderne economie en de nog sterk aanwezige Aziatische elementen vormen een indrukwekkend geheel. Deze miljoenenstad is op zichzelf al een bezienswaardigheid te noemen en er is hier dan ook genoeg te doen! Bekijk deze prachtige stad vanaf de Victoria Peak, waar je getrakteerd zal worden op een spectaculair uitzicht. Wandel ’s avonds over de bekende en gezellige Temple Street Market en laat je verassen door al het leuks en lekkers dat deze stad te bieden heeft.

Grijp nu je kans en breng een bezoek aan deze indrukwekkende stad! 

Asia_Hong Kong_ Skyline

Boek hier jouw ticket! Bekijk deze deal

Hongkong cheaptickets

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)