Met deze heerlijke deal ga jij nu al naar voormalig Bombay – Mumbai, India voor maar €379!

Mumbai is een bijzondere stad! Het is een chaotische mix van arm en rijk. Zeer modern centrum met luxe winkels en de beste uitgaansgelegheden van India. En buiten het centrum loop je zo door de historische koloniale bezienswaardigheden alsmede de typsiche indiase levensstijl.

Daarnaast is Mumbai ook qua urban planning een bijzonder stad: het is namelijk gebouwd op een fundatie van 7 eilanden! Er is zoveel te zien en te doen in Mumbai dat het bijna niet op te sommen is! Laat je bijvoorbeeld in een riksja rijden door de straten en langs Bollywood’s hoogtepunten. Of bezoek de grotten van Kanheri. En natuurlijk mogen de lokale curries en Lollipop Chicken niet ontbreken bij het ontbijt, de lunch, het avondeten en de snacks!

Er zijn meerdere data beschikbaar maar in dit voorbeeld vlieg je op 01 oktober 2015 vanaf Amsterdam met Turkish Airlines naar Mumbai, India voor een spectaculaire lage prijs van: €379!

Speel jij de hoofrol in je eigen Bollywoodfilm!

Woman_India_001

Namaste Jouw Bollywood avontuur!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screen Shot 2015-06-19 at 12.27.56 PM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)