Wow, ik heb zojuist een geweldige ticket deal gevonden naar Indonesië! We weten allemaal hoe duur tickets naar Indonesië kunnen zijn en op het moment dat we een ticket hebben voor rond de €500 zijn we allemaal blij! Maar ik heb vandaag een ticketdeal gevonden gewoon vanuit Amsterdam voor ongelofelijke €391 retour per persoon!

Vliegen doe je vanuit Amsterdam met Emirates en met Garuda Indonesia met vertrek in september, oktober en november van dit jaar! Vliegen doe je naar Jakarta en terug vlieg je van een andere binnenlandse bestemming zoals: Yogjakarta, Malang of Malembang.

Boeken doe je op de website van cheaptickets.nl en je voordeel stopt niet hier want cheaptickets.nl heeft op dit moment een speciale kortingsactie in combinatie met het WK (hockey) en met de code: GOAL krijg je €5 korting per goal!
Dat betekend dat met de 3 goal van gisteren je vandaag nog eens €15 korting krijgt per ticket!

Belangrijk:
Boeken kun je tot 30 juni maar boek zo snel mogelijk
Reizen kun je vanaf augustus tot december
Je vliegt heen naar Jakarta en terug vanuit een binnenlandse bestemming zoals Yogjakarta

Hier ga je naar deze deal Hier boek je een geweldig hotel

indonesiedeal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)