De feestdagen brengen al genoeg kosten met zich mee. Waarom dan niet een vlucht boeken waarop je maximaal bespaart? Alleen dit weekend boek je met maar liefst €40 voordeel tickets naar het bruisende Istanbul. Geeft jou weer meer ruimte om een schitterend kerstcadeau voor je schoonmoeder- of vader te kopen. Of gewoon voor jezelf.

Istanbul heeft een uniek karakter als smeltkroes van verschillende beschavingen en haar rijke historie. Zoals je misschien al weet is Istanbul de enige stad die op 2 continenten ligt met als natuurlijke grens de Bosporus. Het maakt niet uit wat het doel van jouw vakantie is, met deze Istanbul stedentrip kan het allemaal. Je vindt in deze wereldstad een rijke historie, een indrukwekkende cultuur en veel bezienswaardigheden zoals de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee of het Topkapi Paleis. Met haar trendy nachtleven, haar hypermoderne winkelcentra en de immense Grand Bazaar is Istanbul een magneet voor iedereen. Dit moet je beleven!

Vertrekken is mogelijk op verschillende data vanaf Rotterdam. Je vliegt met Turkish Airlines naar Istanbul, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Aangezien dit een ticketdeal is moet er nog wel een hotel geboekt worden.

Ga jij naar een van de prachtigste steden in de wereld? Boek dan snel, want de actie loopt alleen dit weekend!

Europe_Turkey_Istanbul_BlueMosque_Evening_I

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Schermafbeelding 2014-12-06 om 12.31.30

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)