Ben je op zoek naar iets in de Caribbean maar kun je alleen maar dure tickets (zie screenshot beneden: de tickets beginnen nij €900+) vinden??? Nou dan heb ik hier een mooie deal voor je: Montego Bay, Jamaica nu retour voor maar €431! 

Montego Bay is de 2e grootste stad in Jamaica en staat bekend om zijn mooie stranden en golf-courses. Het gebied kent daardoor ook veel beach resorts. Ook al is Montego Bay een touristische bestemming het is niet zo gecommercialiseerd als andere delen van het land. En bovenal, het weer is er het gehele jaar door lekker en boven de 30-graden.

Doctor’s Cave Beach en Walter Fletcher Beach zijn echte aanraders om te bezoeken. En voor wie wilt snorkelen en duiken zijn er talloze mogelijkheden rond de verscheidene koraalriffeen rond Montego Bay.

Er zijn meerdere data beschikbaar, maar in dit voorbeeld vlieg je op 17  juni 2015 vanaf Brussel met JetAir naar Montego Bay, Jamaica voor een spectaculaire lage prijs van: €431!

Dit laat je toch niet liggen!!! Kijk snel want dit soort deals gaan snel!

Jamaica_MontegoBay_001

Goedkoop naar Jamaica! Hotekopties...

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screen Shot 2015-06-11 at 2.30.38 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)