Iedereen heeft wel eens gehoord van Dubai of is er al eens geweest. Velen zeggen, ‘You love it, or you hate it!’. Maar de Verenigde Arabische Emiraten bestaat uit meer moois dan alleen Dubai. Denk bijvoorbeeld eens aan Abu Dhabi.

Abu Dhabi is de hoofdstad van de gelijknamige Emiraat en representeert een stuk meer de lokale arabische cultuur dan Dubai. Abu Dhabi wordt geleid door Khalifa bin Zayed Al Nahayan, die ook president is van de gehele Verenigde Arabische Emiraten.

Bezoek het splinternieuwe YAS eiland, YAS Marina Formule 1 Grand Prix Racing Circuit, Wadi Adventure waterpark, maar één van de belangrijkste architecturale landmarks, de Sheikh Zayed Mosque mag je niet missen! Bezoek deze in de namiddag vroege avond en laat je verbazen door zijn imposante schoonheid!V

Voor de dames onder ons… Wist je dat bijna de gehele Sex & the City 2 film is opgenomen in Abu Dhabi alsmede (voor de heren) Fast and the Furious 7! 

Er zijn meerdere data mogelijk tegen deze mooie prijs, maar in dit voorbeeld vlieg je op 01 oktober 2015 vanaf Amsterdam met Turkish Airlines naar Abu Dhabi voor een spectaculaire lage prijs van: €289!

Abu Dhabi is meer dan de moeite waard en nu extra voordelig Dit laat je toch niet liggen!!! 

MiddleEast_UAE_AbuDhabi_SheikhZayedGrandMosque_Evening

Nu met €200 korting naar Abu Dhabi! Hotelopties...

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screen Shot 2015-05-21 at 11.06.11 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)