Laten we eerlijk zijn. We weten allemaal dat wanneer we goedkope tickets met de KLM willen hebben dat we vanuit Duitsland of Belgie moeten vliegen. Ja het kost wel meer tijd maar je kunt dan ook echt super veel geld besparen op de tickets. Dus het is een afweging die je moet maken.

Ik hou er van om voor zo weinig mogelijk zo ver mogelijk te vliegen en vandaar dat ik altijd zoek naar de goedkoopste luchthavens. De KLM heeft op dit moment een aantal geweldige deals met vertrek vanuit Antwerpen. Let op dat dit wel het treinstation is. Je gaat dus per trein vanuit Antwerpen naar Schiphol en daar stap je in het vliegtuig. Je moet ook echt in Antwerpen instappen omdat ze op Schiphol (kunnen) controleren of je ook echt in de trein zat en mits niet dan word je ticket geannuleerd.

Met vertrek dus vanuit Antwerpen (ZWE) heeft KLM tickets naar bijvoorbeeld: Rio de Janeiro voor maar €424, Sao Paulo voor maar €427, Jakarta voor maar €483 en veel meer! Boeken kun je gewoon via de Nederlandse KLM website dus je kunt gewoon met oa Ideal betalen.

Het makkelijkst vind je de goedkope tickets door gewoon van/naar in te voeren en dan in plaats van een specifieke datum aan te geven gewoon het systeem te laten zoeken voor tickets tussen nu en februari 2015. Dan zul je zien dat de goedkope tickets beschikbaar zijn met vertrek vanaf nu tot ein met juni. Nadat je een ticket geboekt heb, boek je gewoon een lekker hotel via hotels.com

Artikelbild_Fluege_Flugzeug_Fluegel

Hier ga je naar deze deal

KLM RIO DEAL

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)