Ze zijn er nog even, de KLM Wereld Deal Weken!!!

Bovenop de reeds scherpe KLM Wereld Deal prijzen bied Cheaptickets nu nog meer korting van een extra €20! Zo reis je wel heel voordelig de wereld rond.

  • Binnen Europe naar bijvoorbeeld Milaan voor maar €99!
  • In de Caribbean naar bijvoorbeeld Sint-Maarten voor maar €499!
  • In het Midden-Oosten naar bijvoorbeeld Muscat voor maar €399!

Waarom KLM? Met KLM vlieg je in de meeste gevallen rechtstreeks naar jouw bestemming. KLM vliegt op meer dan 150 bestemmingen wereldwijd en dat betekent geen onnodige reistijd op andere luchthavens of gedoe om uw volgende vlucht te halen.

Geniet van alle vrijheid met dit ticket en omdat je natuurlijk niet onder een brug wilt slapen heb ik hier nog een aantal hotel suggesties:

Wat is er nou niet lekkerder dan met je eigen auto naar het vliegveld te rijden! Maar wat doe je dan met je auto? Deze laat je gewoon door Karel van Central Parking Valet parkeren.

Klik op de link en boek nu snel met actiecode 20KLM in stap 2 van het boekingsproces en de korting wordt automatisch verrekend. 

MISC_Plane_011

KLM tickets... nu nog goedkoper!!! Laat Karel voor je rijden!

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)