40% (!) korting op vliegtickets WOW Air

Vlieg voor een prikje naar IJsland, de Verenigde Staten of Canada!

  • Luchtvaartmaatschappij WOW AIR

Droom je van een rondreis door IJsland, een citytrip New York of een roadtrip in Canada? Dit is je kans! Profiteer nu van maar liefst 40% korting op retourvluchten van WOW Air. Ga op zoek naar het Noorderlicht, ontdek de City That Never Sleeps of bezoek het multiculturele Toronto. Deze kortingscode is geldig op tal van bestemmingen van WOW Air. Bekijk alle mogelijkheden hier en profiteer van deze vlijmscherpe aanbieding!

Times Square New York

40% korting op vluchten met WOW Air

Met deze kortingscode verzilver je jouw 40% korting op vliegtickets van WOW Air. Deze jonge IJslandse luchtvaartmaatschappij vliegt onder meer op Reykjavik in het magische IJsland en op diverse metropolen in Noord-Amerika waaronder New York, Los Angeles, San Francisco, Montreal en Toronto. Kortom: de wereld ligt aan je voeten!

Seljalandsfoss waterval op IJsland

Hoe werkt het?

Deze kortingscode van WOW Air is geldig op alle online boekingen voor retourvluchten met reisdata tussen 27 augustus en 15 december 2018. De code is in te wisselen tot en met 27 augustus 2018. De korting is niet geldig op vluchten met een WOW Stopover. Let op: deze actie is maar tijdelijk geldig, dus wees er snel bij en boek een retourticket naar de bestemming van jouw dromen! Wordt het de Big Apple, Hollywood of ga je de imposante natuur van IJsland ontdekken?

Moraine Lake in Banff National Park

  • Nu tijdelijk 40% korting op retourvluchten van WOW Air naar o.a. IJsland, de VS en Canada! 

screenshot van de deal

Screenshot