slechts 349,- €

Met deze ticketdeal gaan we vandaag naar Kuala Lumpur; de hoofdstad van Maleisië. Met 8.9 miljoen toeristische bezoekers per jaar staat Kuala Lumpur op de 6e plaats van meest bezochte steden in de wereld.

Natuurlijk ontdek je vaak het meeste door heel simpel door de straten te slenteren, maar Kuala Lumpur heeft ook een aantal bezienswaardigheden die je gewoon gezien moet hebben! Denk bijvoorbeeld aan the National Palace (Istana Negara), de Central Market, de Jamek Mosque en de Batu Caves.

Asia_Malaysia_007

’s avonds is er ook meer dan genoeg te doen in KL. Trendy nightclubs, bars en lounges als the Beach Club, Espanda, Hard Rock Cafem, the Luna Bar, Rum Jungle, de Thai Club en Zouk zijn echte aanraders…

In dit voorbeeld vlieg je op  7 oktober 2017 vanaf Amsterdam met Garuda Indonesia naar Kuala Lumpur, Maleisië voor maar €348!

Dit laat je toch niet liggen!!! Kijk snel want dit soort deals gaan snel!

screenshot van de deal

16-01_maleisie
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)