Lentedeals naar verre bestemmingen bij Singapore Airlines

Vertrek vanuit Amsterdam of Brussel naar Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland

  • Luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines
P.p. vanaf € 515,-

Staat jouw droomvakantie naar Zuidoost-Azië, Australië of Nieuw-Zeeland voor de deur? Boek dan je vluchten voordelig bij Singapore Airlines en begin je backpackavontuur of vakantie in stijl met de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Boek in de eerste helft van april en krijg fantastische lentekorting. Vlieg in luxe naar de bestemming van je dromen vanaf slechts €515! Kijk hier voor alle bestemmingen vanaf Amsterdam en hier voor vluchten vanaf Brussel.

Singapore Airlines

Lenteaanbiedingen bij Singapore Airlines

Dit is het moment om je volgende vakantie te plannen en je vliegtickets te bestellen bij Singapore Airlines, want met deze mooie lenteaanbiedingen vlieg je voor prachtige prijsjes naar de mooiste bestemmingen aan de andere kant van de wereld. Had jij al een backpackavontuur in Australië, Nieuw-Zeeland of Zuidoost-Azië in de planning, zorg dan dat je deze aanbieding niet mist. De lentekorting loopt van 4 tot 16 april en je kunt je retourvluchten boeken voor vakanties tot en met 30 november 2019!

Singapore Arilines

Maak jouw droomreis waar in 2019

Als je jouw verre reis in comfort wilt beginnen en afsluiten, dan moet je natuurlijk met de allerbeste luchtvaartmaatschappij vliegen. Wist je dat Singapore Airlines ook in 2019 weer is uitgeroepen tot de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld? Je weet dus zeker dat je tijdens jouw reizen goed wordt verzorgd. Met deze fantastische lenteactie geniet je van deze goede verzorging voor een uitstekende prijs. Vlieg naar Kuala Lumpur vanaf slechts €515 of kies voor de extra luxe Premium Economy Class, maar betaal nog steeds een goede prijs vanaf €1.079. Vooral bij lange vluchten naar Australië of Nieuw-Zeeland is dat beetje extra comfort zo heerlijk. Bekijk deze mooie lenteaanbieding voor alle prijzen en bestemmingen.

Singapore Airlines

screenshot van de deal