Wil je super goedkoop naar Londen? Dan is de bus vaak de beste optie. Zo heeft Megabus alleen vandaag nog een free seat actie. Je kunt voor maar 1 pound een enkele reis vanuit Amsterdam of Rotterdam kopen naar Londen. (Of andere steden in de UK) Dus je hebt voor maar 2GBP een retourtje vanuit Amsterdam naar Londen. Dat is omgerekend €2,40 voor een retourtje .. Een kaartje met het OV in Amsterdam voor 1 uurtje kost €2,80 .. dus je betaald gewoon minder voor een retourtje naar Londen.

Boeken kun je dus alleen vandaag nog op de website van Megabus. Je moet wel even goed zoeken maar de 1GBP deals zijn zeker te vinden. Gewoon scrollen en met de datums spelen tot dat je ze hebt gevonden. Als je daarna nog een goed hotel zoekt dan kun je het hotel natuurlijk super makkelijk via hotels.com boeken. Zij hebben altijd zeer goede hotel deals in Londen.

Artikelbild_London_Big_Ben_Abends_Lichter

Hier ga je naar deze Londen deal

london megabus deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)