Goedkoop je auto parkeren bij de luchthaven!

Flink besparen op de luchthaven parkeerkosten terwijl jij van je vakantie geniet!

P.p. vanaf € 5,-

Elke vakantie zit jij met hetzelfde probleem. De vakantie heb je goedkoop kunnen boeken, maar de kosten voor een parkeerplaats voor je auto bij de luchthaven van vertrek reizen de pan uit. Dat is nu verleden tijd, want met de goedkope parkeerplaatsen van Mobypark parkeer jij je auto al voor slechts €5 per dag of €30 per week! Je wordt ook nog eens gratis vanaf je auto naar de luchthaven gebracht!

Goedkoop parkeren bij Schiphol met Mobypark

Je wil graag gemakkelijk met de auto naar de luchthaven van vertrek rijden om zorgeloos aan je vakantie te beginnen, maar niet een dikke rekening ontvangen met kosten voor het parkeren bij de luchthaven. Dat hoeft nu ook niet meer, want jij kan je auto gemakkelijk en goedkoop parkeren met Mobypark. Dit bedrijf kan de kosten laag houden door parkeerplaatsen te gebruiken van onder andere hotels, bedrijven of parkeerplaatshouders. Je boekt deze parkeerplaatsen gemakkelijk online en betaald tot wel 50% minder als een reguliere parkeerplaats bij de luchthaven. Naast deze lage prijs krijg je nu ook nog eens een extra 10% korting met de volgende code: VAKANTIE17.

Goedkoop parkeren bij andere luchthavens

Naast Schiphol kan je met Mobypark ook voordelig parkeren bij een aantal andere luchthavens. Bij de volgende luchthavens kan je goedkoop parkeren met Mobypark:

Bij al deze parkeergelegenheden wordt je gratis met een shuttle naar de luchthaven gebracht. Indien je een tijdje op de shuttle moet wachten, kan je genieten van een kopje koffie in de lobby van het hotel. Er wordt er alles aan gedaan om je vakantievoorbereiding zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.

 • Goedkoop parkeren bij verschillende luchthavens, en een tijdelijke extra korting van 10%!
  • Goedkoop parkeren bij de luchthavens Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Frankfurt en Brussel
  • Tot wel 50% goedkoper dan reguliere parkeerplaatsen
  • Nu tijdelijk met een extra korting van 10% met gebruik van de code VAKANTIE17
  • Prijzen vanaf €5 per dag en €30 per week
  • Veilig parkeren bij hotels, zonder gast te hoeven zijn van het hotel
  • Inclusief gratis shuttle naar de luchthaven
  • Deal: vanaf €5 per dag en €30 per week parkeren bij de luchthaven!

screenshot van de deal

luchthaven parkeren