Ik heb toch echt weer een heerlijk ticket deal gevonden vandaag. Wie droomt er nou niet van de Malediven? En nu kun jij er super goedkoop naartoe. Met deze deal betaal je geen 1000+ voor jouw ticket maar een belachelijk mooie €497! Dat is nog eens waar voor je geld!

Malediven_001

In de Indische Oceaan, ten zuiden van India, ligt een eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden genaamd de Malediven. Met een totale oppervlakte van maar 300km2, het grootste eiland is maar 5km2. Hier ga je niet naartoe om uitgebreide excusies te doen of flink te shoppen. Je gaat hier naartoe om te relaxen, te genieten en je helemaal onder te dompelen in het paradijs.

Om deze vlucht te boeken vertrek je op 25 mei 2016 en je komt op 5 juni 2016 weer terug. Je kunt ook op 18 tot 29 mei 2016 vliegen. Kijk hier voor een geschikte accommodatie!

malediven

Dit laat je toch niet liggen! Kijk snel want dit soort deals gaan snel!

Goedkoop naar de Malediven! Boek een hotel!

malediven

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)