Lieve lezers, wou je altijd al eens om de wereld reizen? Dan is nu DE kans! Een unieke kans met het motto: niet nadenken maar doen! DOEN DOEN DOEN!! Een geweldige error waardoor je nu als je slim boekt voor een super lage prijs om de wereld kunt vliegen.

Je kunt boeken: Eindhoven naar Rome naar Abu Dhabi naar Singapore naar Tokio naar Los Angeles naar Copenhagen naar Amsterdam voor maar 516 euro! Een geweldige prijs!

Hoe boek je dit? Het is niet zo moeilijk maar je moet er wel een klein beetje moeite voor doen! Je moet namelijk 3 tickets boeken.

Ticket 1: Eindhoven naar Rome

Around the world 4
Ticket 2: Rome (via Abu Dhabi) naar Singapore en dan (via Tokio) naar Los Angeles
De Error ligt in het stuke van Rome via Singapore en Tokio naar Los Angeles.  Je boekt dit stukje door aan te geven dat je : ROME SINGAPORE en SINGAPORE LOS ANGELES wilt vliegen!

HOE BOEKEN

around the world 1
Ticket 3: Los Angeles (via Oslo) naar Amsterdam

Around the world 2

Boeken: Moet je gelijk! Het is een error dus: NIET de airline bellen! Deze error kan op elk moment weer weg zijn dus wie lang twijfelt heeft waarschijnlijk pech.

Vertrekken: Je zult ff moeten puzzelen met data maar December tot Juni 2015 is mogelijk waarbij feb-april de beste beschikbaarheid heeft!

Ik wens jullie al veel plezier en niet vergeten mij een kaartje te sturen vanuit alle steden waar je naar toe zult gaan!!

Hier boek je deze error Hier boek je een geweldig hotel voor al je stops

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)