De laatste tijd ben ik helemaal fan van India. Een geweldig land waar ontzettend veel te ontdekken valt. De cultuur, het geweldige eten, de mensen, de natuur en zo verder. Tijd dus om een geweldige deal naar India te zoeken zodat je lekker met me mee kunt gaan naar India.

Op de website van Schipholtickets.nl heb ik dan ook een geweldige ticketdeal gevonden naar Mumbai. Voor geweldige 385 per persoon vlieg je met Turkish Airlines naar India vanuit Brussel. Een super goede prijs en aangezien de hotels ook niet zo heel veel kosten kun je dus voor weinig geld een geweldige India reis in elkaar zetten.

Let wel nog even op de belangrijk informatie voor dit ticket: Ik raad je aan dit ticket zo snel mogelijk te boeken. Helaas kan ik niet precies zien tot wanneer je dit ticket kunt boeken. Daarom boek zo snel mogelijk! Reizen is alleen mogelijk in maart 2015 vanaf Brussel.

Sagrado

Hier ga je naar deze deal

Mumbai

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)