Update: Ticket’s zijn nog gewoon beschikbaar alleen de code GOAL werkt op dit moment niet meer (pas weer de dag nadat het NL elftal heeft gespeeld)

Ik heb zojuist op de website van cheaptickets.nl een geweldige deal naar New York gevonden voor de herfst periode. Zoals we allemaal weten zijn de deals naar New York de afgelopen tijd erg schaars dus daarom is deze deal extra leuk. Maar wat deze deal nog beter maakt is dat met de kortingscode: GOAL, je vandaag nog eens extra €30 korting krijgt op je ticket.

Vertrekken doe je in september en of oktober. Bijvoorbeeld  3-16 Oktober. De eindprijs van je ticket ligt dan bij een bedrag van €369. Andere data zijn ook  natuurlijk mogelijk.

Vliegen doe je met Iberia en American Airlines via Madrid. Iberia begint deze zomer weer met vliegen op Amsterdam en waarschijnlijk dat de toestellen nog niet zo vol zitten en ze op deze manier de toestellen proberen te vullen.

Belangrijk: Alleen vandaag krijg je die €30 korting. Dus niet wachten maar je ticket naar NYC gelijk boeken!

New York manhattan

Boek hier snel je NYC tickets

New York deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)