Goedkope New York vluchten in het najaar

Beleef een magische stedentrip in de Big Apple!

Holidayguru tipt 14.11.19 tot 19.11.19
P.p. vanaf € 210,-

Geweldig, ze zijn er weer! Vlieg in november voor maar €210 naar New York en beleef de stedentrip uit je wildste dromen. Slenter over Fifth Avenue en door Central Park, klim naar de top van het Empire State Building en neem een kijkje bij het Vrijheidsbeeld. Veel plezier! Er zijn meerdere vertrekdata mogelijk, waaronder ook directe vluchten, dus kijk onder reisdata voor de vertrekdag die jou het beste uitkomt!

Stedentrip New York

Stedentrip New York

Deze goedkope vluchten brengen je in november naar New York. Dit is een fantastische maand om New York te bezoeken, want alle gezelligheid die New York brengt in de donkere maanden zijn dan al te zien. Beklim de Empire Sate building, slenter door Manhatten of doe één van de 100 andere dingen in de wereldstad New York!

Stedentrip New York

New York vluchten

Deze vluchten naar New York worden door verschillende luchtvaartmaatschappijen uitgevoerd, afhankelijk van de vertrekdatum. Het vertrek is altijd vanaf Brussel. Soms heb je een overstap voordat je doorvliegt naar de City That Never Sleeps. Deze deal is zonder accommodaties, maar no worries, via mijn hotelvergelijker of Airbnb vind je zo een leuk optrekje in New York.

screenshot van de deal

Screenshot deal