slechts € 263,-

Ze zijn er weer: goedkope vliegtickets naar New York! Boek een retourticket vanaf Amsterdam naar de Big Apple in november of december al vanaf €263. De goedkoopste vluchten zijn met overstap in Londen of Oslo, maar voor een paar tientjes meer vlieg je al rechtstreeks naar New York.

New York vluchten

Deze vluchten naar New York worden door verschillende luchtvaartmaatschappijen uitgevoerd, afhankelijk van de vertrekdatum. Het vertrek is altijd van Amsterdam. Soms heb je een korte overstap in Londen of Oslo voordat je doorvliegt naar de City That Never Sleeps. Deze deal is zonder accommodaties, maar no worries, via mijn hotelvergelijker of Airbnb vind je zo een leuk optrekje in New York

New York in het najaar

New York in het najaar

Deze goedkope vluchten brengen je in november of december naar New York. Trek een warme jas aan en ontdek hoe mooi deze wereldstad in het najaar is. Eind november vieren de Amerikanen Thanksgiving en daarna barst de Kerstgekte in New York los. Doe kerstinkopen aan Fifth Avenue en in SoHo, draai een pirouette op de schaatsbaan in Central Park en bewonder de gigantische kerstboom bij Rockefeller Center. Meer weten over deze te gekke stad? Lees in mijn Travel Magazine alles over wat te doen in New York. Check ook alle informatie over de beste reistijd voor New York.

Stedentrip New York

screenshot van de deal

Screenshot deal