Yes! Ze zijn er weer! Vlieg super goedkoop naar the city that never sleeps. Voor slechts €190 maak je al de oversteek over de Atlantische Oceaan. Er zijn ook directe vliegtickets te krijgen voor maar €226. Het fijne aan deze deal is dat er ook goedkope tickets beschikbaar zijn in de kerst-, krokus-, paas- of zomervakantie. Daarnaast kan je ook goedkoop weg met hemelvaart. Boek nu super voordelig jouw retourtje naar the Big Apple! Kijk onder reisdata voor jouw ideale vertrekdag.

Goedkope vluchten naar New York

Deze goedkoopste vluchten vertrekken vanaf Brussel Zaventem, maar voor een meerprijs vertrek je vanaf Schiphol. Kies zelf wat je het prettigst vindt en boek jouw citytrip New York. Let op: Deze deal is zonder accommodatie, maar via mijn hotelvergelijker of Airbnb vind je zo een leuk optrekje in New York.

Vluchten New York

Stedentrip New York

Je kijkt er al zo lang naar uit: jouw stedentrip New York staat voor de deur! Bezoek wereldberoemde bezienswaardigheden zoals het Empire State Building en het Vrijheidsbeeld, huur een fiets voor een rondje Central Park en shop ‘till you drop in SoHo en Brooklyn.

screenshot van de deal