Dit is echt helemaal geweldig! Je kan nu super voordelig met KLM naar New York vliegen! Nu voor de prijs van maar €389 reis je vanuit Antwerpen Centraal met de trein naar Amsterdam en vanuit daar vlieg je naar New York en terug! Tickets rond deze prijs zijn er in de maanden november én december!

Huh, ik hoor je al denken, moet ik op de trein stappen in Antwerpen Centraal? Ja dat klopt! Je kan er natuurlijk voor kiezen om te vliegen vanuit Amsterdam maar daar betaal je veel meer voor! Wil je heel veel geld besparen let dan nu op! Je boekt je ticket op de website van CheapTickets met vertrek Antwerpen Centraal. Vanuit daar reis je met de verplichte trein of bus naar Schiphol om daar zonder tussenstops met KLM door te vliegen naar New York. De trein of bus zit inclusief bij je ticket. Op de terug kan je uitstappen op Schiphol en zonder enkele problemen terug naar huis reizen! Klinkt als een heel goed plan toch?

Ik raad je aan om een treinticket te boeken bij NS International om naar Antwerpen Centraal te reizen of je moet iemand je laten brengen! Jouw trip naar New York is natuurlijk niet compleet zonder goede accommodatie. Via Trivago.nl kun je gemakkelijk jouw hotel boeken en je hebt het voor het kiezen. Zie hier bijvoorbeeld alle 3, 4 en 5-sterren hotels al vanaf €99!!

Vlieg jij dit jaar in november of december naar New York? GRIJP NU JE KANS!!!

North_America_USA_NY_011

Boek hier jouw vliegticket! Boek hier jouw hotel!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

New York

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)