Wilde je al altijd Los Angeles ontdekken? Dan is dit je kans! Vlieg begin 2019 naar de City of Angels voor slechts €223 en verken Hollywood, struin over de boulevards en strijk neer op het strand. Zorg dat je deze bestemming van je bucketlist kun strepen. Boek deze goedkope vliegtickets hier!

 • Vul in in mijn vluchtenzoeker: Brussel – Los Angeles van 13 t/m 20 januari 2019 (andere data ook mogelijk, zie hieronder!)

Hollywood Los Angeles

Vliegtickets Los Angeles

Los Angeles ligt aan je voeten! Bezoek je de grote filmstudio’s in Hollywood of relax op Venice Beach, of Malibu beach! Op Rodeo Drive kun je windowshoppen of een van de exclusieve boetiekjes binnenlopen. Neem een tour door Beverly Hills en kijk waar de Rich & Famous wonen of ga naar de wereldberoemde Santa Monica Pier! Deze goedkope vliegtickets zijn voor het najaar en dat komt perfect uit, want in Los Angeles schijnt de zon het hele jaar door! Lees hier wat de beste reistijd voor Los Angeles is. Op zoek naar accommodatie in LA? Misschien is een van deze Airbnb’s in Los Angeles wat voor jou?

Palmbomen in Hollywood

Ben je klaar voor Hollywood? De goedkoopste reisperiode is in januari en februari 2019. Je hebt in deze voorbeelden telkens een week de tijd om Los Angeles en de omgeving te ontdekken! Maar je kan voor dezelfde prijs ook langer blijven! Hieronder vind je enkele voorbeelden:

13 tot 20 januari 2019
20 tot 27 januari 2019
27 januari tot 3 februari 2019
3 tot 10 februari 2019
10 tot 17 februari 2019
17 tot 24 februari 2019

 • Nu of nooit: vlieg naar Los Angeles voor €223!
  • Reisperiode: januari en februari 2019
  • Reisduur: in deze voorbeelden 8 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Brussel Zaventem
  • Luchtvaartmaatschappij: Verschillende
  • Hotel: niet inbegrepen, kijk eens hier
  • Prijs: Maar €223 per persoon 

screenshot van de deal

Screenshot Kayak
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)