Vlieg naar Los Angeles voor €299

Ben jij klaar voor Hollywood?

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchtvaartmaatschappij Air France
P.p. vanaf € 299,-

Wilde je al altijd Los Angeles ontdekken? Dan is dit je kans! Vlieg volgende maand naar de City of Angels voor slechts €299 en verken Hollywood, struin over de boulevards en strijk neer op het strand. Zorg dat je deze bestemming van je bucketlist kun strepen. Boek deze goedkope vliegtickets hier!

  • Vul in in mijn vluchtenzoeker: Brussel – Los Angeles van 8 t/m 19 maart 2019 (andere data ook mogelijk, zie hieronder!)

Hollywood Los Angeles

Vliegtickets Los Angeles

Los Angeles ligt aan je voeten! Bezoek je de grote filmstudio’s in Hollywood of relax op Venice Beach, of Malibu beach! Op Rodeo Drive kun je windowshoppen of een van de exclusieve boetiekjes binnenlopen. Neem een tour door Beverly Hills en kijk waar de Rich & Famous wonen of ga naar de wereldberoemde Santa Monica Pier! Een leuke manier om Los Angeles te ontdekken is bijvoorbeeld via een sidecar. Zo cruise je in stijl door LA zonder dat je zelf huiswerk moet maken. Deze goedkope vliegtickets zijn voor het najaar en dat komt perfect uit, want in Los Angeles schijnt de zon het hele jaar door! Op zoek naar accommodatie in LA? Misschien is een van deze Airbnb’s in Los Angeles wat voor jou?

Palmbomen in Hollywood

Ben je klaar voor Hollywood? De goedkoopste reisperiode is in januari en februari 2019. Je hebt in deze voorbeelden telkens een week de tijd om Los Angeles en de omgeving te ontdekken! Maar je kan voor dezelfde prijs ook langer blijven! Hieronder vind je enkele voorbeelden:

20 tot 28 februari 2019
08 tot 19 maart 2019

12 tot 21 maart 2019
19 tot 28 maart 2019
2 tot 11 april 2019

screenshot van de deal

Screenshot Kayak