Concrete jungle where dreams are made of
There’s nothing you can’t do
Now you’re in New York, New York, New York

De stad van Broadway, Empire State Building, en Times Square. Wie komt er mee naar the City that Never Sleeps: New York City!! 😀

Deze kosmopolitische stad heeft veel bijnamen. Een trip naar the City of Lights verveelt nooit; New York is de perfecte citytrip bestemming! Of je hier nou alleen  bent voor bezienswaardigheden of om te shoppen-shoppen-shoppen, je komt hier altijd aan je trekken! Shop op de bekende Fifth avenue en combineer dat met een bezoekje aan Fashion district! Stop onderweg naar het hippe Meatpacking district bij ‘s werelds bekendste bakkerij: Magnolia bakery (bekend van Sex and the City). Er is veel te zien en te beleven en het uitgaansleven in dit district -je moet het een keer hebben ervaren. Dus pak je koffers en kom mee!

Tickets naar New York City zijn altijd prijzig in het hoofdseizoen, maar ik heb nu een mooie deal voor je gevonden. Vlieg nu op 20 augustus 2015 vanaf Antwerpen Centraal met KLM naar New York, Verenigde Staten voor een spectaculaire lage prijs van: €459!

Dit laat je toch niet liggen!!! Kijk snel want dit soort deals gaan snel!

USA_NYC_002

In Augustus naar NYC! Hotelopties...

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screen Shot 2015-07-01 at 9.47.56 AM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)