Ik heb een leuke deal gevonden voor de Ierse hoofdstad Dublin! Ga er in januari tussenuit en verken de historische stad en geniet van een lokaal gebrouwen Guinness of Jameson whiskey! Ga een paar dagen naar Dublin: je vliegt op woensdag 13 januari 2016 en je komt op dinsdag 19 januari 2016 weer terug. Je betaalt slechts €26!

Artikelbild_Dublin

Laat je intrigeren door het verleden van Dublin. De stad werd rond 988 gesticht door de Vikingen en in Dublin zijn er nog genoeg bakens te vinden die dit verleden eren. Ook staat hier de befaamde Guinness brouwerij waar je in de Guinness Storehouse Gravity Bar een heerlijk karamelachtig biertje kunt drinken. Je hebt hier 360 graden uitzicht over de hele stad! Dat de Ieren een levendig volk zijn, merk je wel wanneer je in de avond rondom de populaire buurt Temple Bar loopt. Iedere avond vindt je hier (Ierse) live muziek!

Zoek je nog een hotel tijdens je vakantie naar Dublin? Kijk dan eens op Trivago.

Boek de deal! Bekijk deze deal

dublin

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)