9 van de 10 mensen die richting Thailand gaan willen het liefst zo snel mogelijk naar het strand. Het probleem is vaak dat hun vlucht eerst naar Bangkok gaat en vanuit daar moeten ze vaak zelf door reizen naar Phuket, Krabi or een andere strand bestemming. Maar dat kost vaak tijd en je verliest vaak een hele dag aan reistijd.

Gelukkig heb ik zojuist op de website van Ebookers vluchten vanuit Dusseldorf naar Phuket gevonden. Vertrekken kun je op verschillende data in april, mei en juni voor een zeer scherp bedrag van maar €574 retour.
Vliegen doe je met Air China via Beijing. Je hebt op heen en terug een redelijk lange overstap maar wees gerust als je gewoon een Nederlands paspoort hebt dan mag je tot wel 72 uur visum vrij Beijing in. Dus ik zou de kans aangrijpen om juist een lange overstap te nemen en in die tijd als bonus die Chinese stempel in je paspoort te krijgen door lekker een aantal uurtje Beijing te bekijken.

Ik zal je een aantal data geven waarop je zou kunnen vliegen:

5-20 April
9-19 April
2-15 Mei
9-25 Mei
2-16 Juni
6-25 Juni
16-30 Juni
30 Juni – 14 Jul

Dus je kunt zelfs nog op de laatste dag in juni vertrekken en midden juli terug komen. Wacht dus niet te lang met boeken want de beschikbaarheid is zeer beperkt. Voor iedereen die een betaalbaar ticket naar Thailand zoekt dan heb je hier een geweldige mogelijkheid. Hoe kom je van en naar Dusseldorf? Of met eigen vervoer of je gaat met NSHispeed vanuit elk station in Nederland. En op Trivago kunt je makkelijk en goedkoop luxe hotels in Phuket boeken. Zo heb je al een super 5 sterren hotel voor maar €69 per nacht.

Thailand phuket beach tropical_mini

Hier ga je naar deze Phuket deal

phuket deal air china

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)