Het regent ticket deals… en ook van deze wordt ik super vrolijk… Dit maal de Dominicaanse Republiek.

Punta Cana kent een tropisch klimaat wat ervoor zorgt dat door het gehele jaar heen er een temperatuur tussen de 25-35 graden heerst. De regio waar Punta Cana in ligt kent veel mooie, typisch Caribische stranden en diepblauwe zee met koraalriffen. Maar in de naaste omgeving zijn ook veel toeristische trekpleisters waaronder twee recent geopende nationale parken (Nationaal Park Punta Cana en het eiland Saona)

Zoals je in het screenshot van de kassabon onder aan deze posts ziet zijn de tickets niet echt goedkoop, maar met deze deal vlieg nu op 10 juni 2015 vanaf Brussel met JetAirFly naar Punta Cana, Dominican Republic voor een spectaculaire lage prijs van: €347!

Let op: Er zijn meerdere data beschikbaar in de maand juni met een vertrek op 03, 06, 09, 10 en 14 juni voor deze fantastische prijs!

Dit laat je toch niet liggen!!! Kijk snel want dit soort deals gaan snel!

DominicaanseRepubliek_PuntaCana_004

Wat een kans! Hotelopties....

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screen Shot 2015-06-01 at 9.59.34 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)