Dit is echt super vet. Wil jij voor weinig Business Class vliegen met Qatar Airways in hun dreamliner en dan ook nog genieten in Bangkok. Ik zeg 1+1 = Amazing win-win!!!

Om te vliegen met Qatar Airways is echt een traktatie en dat kan nu al vanaf 1161 euro. O-M-G… ik zeg doen!

Waarom Qatar Airways? Qatar Airways is 1 van de beste vliegtuigmaatschappijen in de wereld en verwennen je echt op jouw reis. En dat kan jij nu extra goedkoop beleven in de Business Class voor een bizar lage prijs. Nu of nooit dus!

Geniet van alle vrijheid met dit ticket en omdat je natuurlijk niet onder een brug wilt slapen heb ik hier nog een aantal hotel suggesties. Verblijf nu al vanaf €61 per nacht in een 5-sterren 8+ hotel in Bangkok:

Wat is er nou niet lekkerder dan met je eigen auto naar het vliegveld te rijden! Maar wat doe je dan met je auto? Deze laat je gewoon door Karel van Central Parking Valet parkeren.

Klik op de link en boek nu snel jouw business seat!

article-2247892-167FB441000005DC-26_634x434

Go large... Go Business Class!! Boek hier je 5-sterren hotel!

Screen Shot 2015-02-02 at 3.14.54 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)