slechts 299,- €

Hier heb ik weer een mooi Midden-Amerika Super Ticket Deal gevonden. Dit keer vliegen we vanaf Amsterdam naar Panama!

Panama_city_view

Dit prachtige land is omringt door Costa Rica, Colombia, the Caribbean en de Stille Oceaan. De meeste inwoners wonen in de hoofdstad Panama City: ongeveer 1.8 miljoen mensen. Panama kent in totaal 3.6 miljoen inwoners. Panama kent een tropisch klimaat met maximumtemperatuur van 30 graden. De cultuur in Panama is zwaar beïnvloed door Europese muziek, kunst en tradities die door de Spanjaarden naar Panama zijn gebruikt tijdens de kolonie tijd. Later is dit gecombineerd met Afrikaanse en Native American cultuur. Bezoek een traditionele dansvoorstelling en laat je verrassen door de gezelligheid!

In dit voorbeeld vlieg je op 3 april 2017 vanaf Amsterdam met Lufthansa naar Panama City voor een spectaculaire lage prijs van: €299! Heb je weer eens een leuke droombestemming die je van je bucketlist kunt afstrepen!

obraz_Panama_Royal_Decameron_Golf_Beach_Resort_Villas_8

Dit laat je toch niet liggen! Kijk snel want de prijzen kunnen snel stijgen!

screenshot van de deal

05-01_panama
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)