Vier kerst of oud en nieuw in Australië

Vlieg nu heel goedkoop naar Melbourne!

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
Holidayguru tipt 18.09.19 tot 13.10.01
P.p. vanaf € 471,-

Daar zijn ze weer: bizar goedkope retourtickets Down Under! Vier jij dit jaar de kerstdagen of oud en nieuw in Australië? Breng de feestdagen door op het strand voor maar €471. Ja, dit is écht de prijs voor een retourticket naar Melbourne. Wees er snel bij, want deze tickets blijven niet lang zó goedkoop!

Sydney

Retour vliegtickets Australië

Zo goedkoop komen we retourtickets naar Australië niet vaak tegen! Deze deal is perfect voor wie door dit prachtige land wil backpacken. Begin je avontuur in Melbourne en reis vanuit daar bijvoorbeeld via de oostkust omhoog naar Cairns. Onderweg stop je onder meer bij de Whitsundays, Fraser Island en Brisbane. En het wordt nog leuker, want deze vliegtickets zijn voor data in december. Dit is dé kans om een keer kerst te vieren op het strand of om als een van de eerste het nieuwe jaar in te luiden bij het Opera House in Sydney! Gurutip: Je vliegt met China Southern en deze vliegtuigmaatschappij biedt bij een overstap van meer dan acht uur een gratis hotel aan.

wereldreis Australie

Australië

Er ligt een heerlijk vakantie in Australië voor je. Dit land is zo divers dat je je absoluut niet zal vervelen. Huur een camper met wat andere backpackers of reis met de bus of de trein langs de oostkust. Zoek een aantal leuke hotels uit of kijk of je een mooi optrekje vindt bij Airbnb. Je kunt zelf lekker je vakantie invullen, dus zoek een paar plekken op die je absoluut wilt bezoeken, regel je vervoer en laat het avontuur beginnen.

Zwembad bij Bondi Beach in Australië

screenshot van de deal

Screenshot deal