Vlieg naar Bali in business class van Qatar Airways!

Ervaar extreme luxe in de lucht

Holidayguru tipt 09.01.20 tot 15.01.20
P.p. vanaf € 1484,-

Soms zie ik het voorbij komen in filmjes, de business class van luxe luchtvaartmaatschappijen als Emirates, Etihad Airways of Qatar Airways. Je ligt onderuit terwijl je een glas champagne wordt gebracht en je geniet van een heerlijk filmpje op je grote scherm. Geen benen van andere mensen die tegen je aan plakken of het vechten om de armleuning. Wat een ervaring zou dat zijn! Gelukkig is het nu mogelijk voor slechts €1484. Normaal gesproken zijn business class tickets van luchtvaartmaatschappijen als deze al snel €2500, maar met deze aanbieding van Qatar kan jij nu retour vliegen naar Bali met alle luxe die je op je vakantie verdient.

Vakantie Bali

Bali is een prachtig eiland. Aan de kust bij Kuta en Seminyak vind je prachtige stranden en leuke uitgaansgelegenheden. Verwen jezelf met wat kokosnootwater op het strand en bekijk de prachtige zonsondergang. Verder kan je op elke hoek van de straat wel een scootertje huren, waarmee je het land kan verkennen. Een bezoek afan Ubud is zeker de moeite waard, met haar Monkey Forest en uitgestrekte rijstvelden. De inwoners van Bali zijn ontzettend vriendelijk en in de kraampjes aan de straat kun je het lekkerste eten krijgen.

bali rijstvelden

Retourtickets Bali

Je vliegt in januari met Qatar Airways naar Bali vanaf Schiphol. Onderweg stop je een keer op de luxe luchthaven van Doha, de thuishaven van Qatar Airways. Deze vluchten zijn zonder hotel, maar kijk in mijn hotelzoeker om het beste adresje te vinden. Of boek een toffe airbnb op Bali.

screenshot van de deal

Screenshot deal