Retourtickets Bali voor een bodemprijsje!

Voor slechts €326 vlieg je nu al retour naar dit paradijs!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Vliegveld Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines
Holidayguru tipt: 12. mei tot 27. mei Bali
slechts € 326,-

Extreme korting op deze vliegtickets, zo goedkoop vind ik ze niet vaak! Voor slechts €326 boek je nu al retourtickets naar Bali! Je vliegt ook nog eens gemakkelijk vanaf Amsterdam. Check deze goedkope vluchten hier en boeken maar. 

Bali vakantie

Retourtickets Bali

Je vliegt in mei met China Southern Airlines naar Bali. Onderweg stop je een keer in Guangzhou in China. Je verblijft bijna twee weken op Bali en hebt dus veel tijd om alle mooie stranden en bezienswaardigheden van het eiland te verkennen.  Deze vluchten zijn zonder hotel, maar op Bali zijn veel leuke adresjes te vinden. Of boek een toffe airbnb op Bali.

Rijstterrassen op Bali

Bali

Bali is een prachtig eiland. Aan de kust bij Kuta en Seminyak vind je prachtige stranden en leuke uitgaansgelegenheden. Verwen jezelf met wat kokosnoot water op het strand en bekijk de prachtige zonsondergang. Verder kan je op elke hoek van de straat wel een scootertje huren, waarmee je het land kan verkennen. Een bezoek aan Ubud is zeker de moeite waard, met haar Monkey Forest en uitgestrekte rijstvelden. De inwoners van Bali zijn ontzettend vriendelijk, en er wordt gezegd dat je in stalletjes aan de straat het lekkerste eten kan krijgen

Duiken Bali

screenshot van de deal

Bali vluchten