Si, ik wil naar Barcelona! Boek deze retourvlucht Barcelona al voor €20! Je vliegt naar luchthaven Reus in Spanje, waarvandaan je naar de stad kunt reizen. Je vertrekt op 20 januari 2016 vanaf Eindhoven!

Europe_Spain_Barcelona_001

Barcelona heeft liefhebbers van stedentrips veel te bieden, ook al is het geen hoogzomer. De temperaturen zijn in december over het algemeen zacht, waardoor je de cultuur van deze plaats goed kunt ontdekken. Het herkenningspunt van de stad, de Sagrada Familia, is altijd een bezoek waard, net als de andere gebouwen van Gaudí. Wat je ook niet mag missen zijn de verschillende musea en andere kathedralen van Barcelona.

Je vliegt op 20 januari 2016 vanaf Eindhoven naar Reus, Spanje en je komt op 27 januari 2016 weer terug. Zoek je nog een hotel tijdens je reisje naar Barcelona? Kijk dan eens op Trivago.

20-10barcelona1

Boek de vlucht! Zoek hier een hotel!

barcelona

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)