slechts 275,- €

Wow! Rechtstreekse retourvlucht Cuba– oftewel zowel de heen- als de terugvlucht – naar Varadero in Cuba voor maar €275! Ga jij dit prachtige eiland in de Cariben ontdekken? Genieten van die karakteristieke oude auto’s, misschien eens een dikke Cubaanse sigaar proeven, en dansen op de Latijns-Amerikaanse muziek tot je er bij neervalt? Wees er dan snel bij, want zulke prijzen blijven niet lang!

cuba

Retourvlucht Cuba voor bijna niks!

Retourvlucht Cuba mensen! Zo goedkoop zie je vluchten naar dit droomeiland in het Caribisch gebied niet vaak voorbijkomen. Je vliegt naar Varadero, een van de bekendste badplaatsen in het noorden van het eiland Cuba. Hier vind je veel resort waar je in alle luxe kunt verblijven, maar je kunt natuurlijk ook vanuit hier op rondreis over de rest van het eiland gaan. Hiervoor raad ik je zeker aan een huurauto te nemen, zodat je Cuba met gemak op eigen houtje kunt verkennen. Ga genieten van de Cubaanse manier van leven en vooral ook de Cubanen zelf, want iedereen die er geweest is stemt met me in: het zijn echt vriendelijke mensen! Laat je verwonderen door de parelwitte stranden en de kleurrijke straten van het levendige Havana. Geniet onder palmbomen met een flinke Cubaanse sigaar op de lip! Met deze deal heb je zowel de heenvlucht als de terugvlucht, beiden rechtstreeks, samen voor maar €275!

vlucht cuba

Rechtstreekse retourvlucht Cuba: dus zowel heen als terugreis!

Voor maar €275 een retourvlucht Cuba, dat is toch geweldig! Voor die reis ben je normaal al blij als je in Europa op vakantie kunt gaan, laat staan naar Cuba vliegen! De reis wordt uitgevoerd door Eurowings, je verblijft in Economy Class. Aangezien dit enkel een vlucht is moet je wel nog even zelf naar een accommodatie zoeken. Kijk hier voor goedkope hotels in Varadero op Cuba. Je vlucht vertrekt van Keulen, maar gelukkig heeft de NS International altijd goedkope treintickets vanaf heel Nederland naar Keulen!

retourvlucht cuba

Deze retourvluchten gaan normaal snel de deur uit, dus wees er snel bij!

 • Directe retourvluchten Reykjavik, IJsland voor slechts €109!
  • Reisperiode: Goedkoopste vliegtickets 3 t/m 19 mei -> kijk ook voor andere data!
  • Luchthaven van vertrek: Keulen
  • Luchtvaartmaatschappij: Eurowings
  • Plaats: Varadero, Cuba
  • Verblijf: Boek je hotel goedkoop bij Trivago
  • Bijkomende boekingskosten: Geen
  • Prijs: Slechts €275 per persoon

screenshot van de deal

retourvluchten cuba
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)