Vliegtickets Ibiza voor een spotprijs

Vanaf Eindhoven of Brussel

Holidayguru tipt 07.10.19 tot 22.10.19
P.p. vanaf € 50,-

Let op: de goedkoopste ticketprijs (€30) is helaas uitverkocht, maar er zijn nog steeds goedkope retourtjes beschikbaar!

De winter komt eraan, maar ik zit nog in de ontkenningsfase! Ga een heerlijk weekje ertussenuit en pak het vliegtuig naar Ibiza, een prachtig eiland vol zon, strand en feestjes! Voor maar €50 vlieg jij al in oktober naar Ibiza-stad! Vluchten zijn mogelijk vanaf Eindhoven en Brussel. Kijk onder reisdata voor jouw perfecte vertrekdag.

Cala Benirras Ibiza

Vakantie Ibiza

Ibiza, het eiland voor echte levensgenieters! Geniet overdag van de Spaanse zon, verken de charmante baaien, duik de helderblauwe zee in en als je er zin in hebt: laat je meevoeren in het wereldberoemde, bruisende nachtleven van deze plek. Plof heerlijk neer op een van de terrassen in Ibiza-stad of huur een huurauto en ontdek de prachtige natuur van het eiland.

Cala Conta Ibiza

Vliegtickets Ibiza

Met deze deal vlieg je spotgoedkoop naar het Spaanse eiland Ibiza! Ik heb verschillende voorbeelddata in oktober opgezocht en ze neergezet onder reisdata. Zit jouw ideale vlucht er nog niet tussen? Kijk dan in de vluchtzoeker voor de beste reis voor de beste prijs. Let op: deze deal betreft alleen een vlucht! Kijk in mijn hotelvergelijker voor het hotel wat het beste bij jou past of zoek een Airbnb.

screenshot van de deal

ibiza