Retourvluchten Kaapstad

Maak in 2021 een droomreis door Zuid-Afrika

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Lufthansa
Holidayguru tipt 18.11.21 tot 29.11.21
P.p. vanaf € 382,-

Start jouw avontuur in de West-Kaap met deze spotgoedkope retourvluchten naar Kaapstad! Voor maar €382 vlieg je vanaf Amsterdam naar een van de mooiste plekken van Zuid-Afrika – met vertrek in november 2021!

kaapstad

Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaapstad is een van mijn favoriete plekken in Zuid-Afrika. De bruisende stad barst van de cultuur en historie, met hier en daar ook nog een stukje Nederlandse geschiedenis. Naast sightseeing en rondstruinen, valt er ook heel veel te ondernemen in de stad en omstreken. Waag je aan de klim naar de top van de Tafelberg en wordt beloond met een spectaculair uitzicht over de West-Kaap. Ook een boottocht naar het indrukwekkende Robbeneiland is een echte must. Je avontuur in Zuid-Afrika is natuurlijk niet compleet zonder de Big Five te hebben gespot. Boek een excursie naar het Aquila Game Reserve en ga op safari in de wildernis. Daarnaast staat Kaapstad ook bekend als een van de beste wijnstreken ter wereld; een perfecte reden voor een wijntour ter afsluiting van deze droomreis.

Retourvluchten Kaapstad

Stap aan boord in Amsterdam en laat het avontuur beginnen! Met zowel op de heen- al terugreis een korte stop in München, vlieg je in enkele uren naar de andere kant van de wereld. Je retourvluchten naar Kaapstad worden uitgevoerd door Lufthansa.

screenshot van de deal

ss_kaapstad