slechts 33,- €

Cheap, cheap, cheap! Wil jij lekker de vrijheid van je eigen hotel kiezen, maar wel goedkope vluchten? Boek dan deze retourvluchten Pisa, Italië. Voor slechts €33 vlieg je al retour midden in de zomervakantie vanaf Düsseldorf! Snel zijn, deze prijs zal binnenkort snel stijgen!

Retourvluchten Pisa

Je vluchten zullen vertrekken en landen op het Düsseldorf vliegveld. Ze worden uitgevoerd door Ryanair en het zijn directe vluchten. Dit betekend dat jij al binnen 2 uur in Pisa staat! Pisa staat natuurlijk bekend om de scheve Pisa toren. Deze zie je hierboven goed afgebeeld. Verder beschikt de stad over velen schatten van architectuurhistorische waarde. Denk maar eens aan het Piazza dei Miracoli of het Santa Marina delle Spina.

Wil je meer weten over deze regio, de rest van Italië, of zoek je toch een andere Italië deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Italië vakantie.

Verdere informatie

Je accommodatie zit niet bij deze vluchten inbegrepen. Om het je echter wat makkelijker te maken heb ik via Trivago een lijstje samengesteld met goede hotels voor de juiste datum. Ik heb nog iets leuks voor je: via deze tickets kan je voorgaan in de lijn om de toren van Pisa te bezichtigen! Verder kan je met deze tickets nog voorgaan in de rij voor het Baptisterium, Sinopie Museum en de Kathedraal die je gezien moet hebben! Handig toch?

Boek nu deze super voordelige retourtickets naar Pisa!

 • Retourvluchten Pisa in de zomervakantie voor slechts €33!
  • Reisdate: 18 augustus tot en met 28 augustus 2017
  • Reisduur: 10 dagen
  • Bestemming: Pisa, Italië
  • Luchthaven van vertrek: Düsseldorf
  • Accommodatie: Exclusief accommodatie, maar kijk hier voor een leuk hotel!
  • Boekingskosten: Geen boekingskosten
  • Prijs: Slechts €33 voor retourvluchten naar Pisa in de zomervakantie!

screenshot van de deal

Retourvluchten Pisa
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)