Rechtstreekse vluchten naar IJsland

Reis het noorderlicht achterna!

Holidayguru tipt 17.05.21 tot 26.05.21
P.p. vanaf € 130,-

Dobberen in de Blue Lagoon, roadtrippen langs geisers en watervallen en – met een beetje geluk – het noorderlicht spotten? Boek nu voor maar €130 een retourtje naar IJsland en maak deze droomreis waar!

Vluchten Reykjavik

Dankzij deze aanbieding vlieg je vanaf €130 retour van Amsterdam naar Reykjavik. Deze deal is zonder accommodaties in IJsland, maar in Reykjavik zijn veel mooie hotels te vinden. Of zoek bij Airbnb naar een leuk vakantieadres in IJsland.

IJsland vakantie

Op vakantie in IJsland

Reykjavik is de grootste stad van IJsland en ligt direct aan de kust. Dankzij de Vikingen heeft deze stad een interessante geschiedenis. Een van de populairste excursies is die naar het beroemde Blue Lagoon. Deze geothermische spa is een van de drukst bezochte plekken van IJsland en ik weet wel waarom! Het lichtblauwe water wordt verwarmd door vulkanische activiteit, waardoor je ondanks de lage temperaturen heerlijk kunt ontspannen met een prachtig landschap om je heen. Verder is het landschap van IJsland bedekt met indrukwekkende vulkanen en prachtige watervallen. IJsland is één groot wonder der natuur. Gurutip: Boek een excursie naar de Gouden Cirkel en ontdek de mooiste bezienswaardigheden van IJsland!

 

screenshot van de deal

Screenshot deal