Goedkope vluchten naar IJsland

Reis het noorderlicht achterna!

Holidayguru tipt 06.01.20 tot 17.01.20
P.p. vanaf € 95,-

Vlieg het noorderlicht achterna voor maar €95! Profiteer nu alvast van deze extreem lage prijzen voor een retourticket naar IJsland en spot volgende winter dit spectaculaire lichtspektakel in IJsland.

IJsland vakantie

Vluchten Reykjavik

De vluchten worden uitgevoerd door Transavia. Dankzij deze aanbieding vlieg je vanaf €95 retour van Amsterdam naar Reykjavik.  Deze deal is zonder accommodaties in IJsland, maar in Reykjavik zijn veel mooie hotels te vinden. Of zoek bij Airbnb naar een leuk vakantieadres in IJsland.

IJsland vakantie

Op vakantie in IJsland

Reykjavik is de grootste stad van IJsland en ligt direct aan de kust. Dankzij de Vikingen heeft deze stad een interessante geschiedenis. Een van de populairste excursies is die naar het beroemde Blue Lagoon. Deze geothermische spa is een van de drukst bezochte plekken van IJsland en ik weet wel waarom! Het lichtblauwe water wordt verwarmd door vulkanische activiteit, waardoor je ondanks de lage temperaturen heerlijk kunt ontspannen met een prachtig landschap om je heen. Verder is het landschap van IJsland bedekt met indrukwekkende vulkanen en prachtige watervallen. IJsland is één groot wonder der natuur. Wil je meer weten over het prachtige IJsland? Lees dan meer in mijn Travel Magazine over de vulkanen op IJsland, mijn IJsland tips voor beginners of bekijk de tien coolste accommodaties op IJsland! Hier lees je meer over de beste reistijd voor IJsland. Gurutip: Boek een excursie naar de Gouden Cirkel en ontdek de mooiste bezienswaardigheden van IJsland!

Blue Lagoon IJsland

screenshot van de deal

Screenshot deal