Goedkope vliegtickets naar Rhodos!

Deze non-stop vluchten brengen je eind augustus naar Griekenland!

  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
slechts € 87,-

Heerlijk goedkoop naar dit prachtige Griekse eiland vliegen! Met deze goedkope retourvluchten ben je lekker vrij om je eigen accommodatie te kiezen en ben je er zeker van dat je de prijs van je vakantie laag kan houden! In dit voorbeeld vertrek je eind augustus, en dan ben je binnen twee uur al op deze zonnige bestemming! Of vertrek via TUIfly vanuit Oostende voor €99? Perfect voor een laat zomerreisje!

  • Vul in in mijn vluchtenzoeker: Brussel – Rhodos van 29 augustus t/m 5 september 2018

Vakantie Rhodos

Het is niet vreemd dat Rhodos een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Griekenland is. Dit eiland heeft veel afwisselende natuur, je vindt er bergen, open vlaktes en prachtige stranden. Verder heeft het eiland prachtige wijngaarden, olijfgaarden en bossen. Rhodos leent zich dus uitstekend voor een ontspannen vakantie, met een paar dagen strand afgewisseld met een rondtocht door de natuur. Verder vind je in mijn Travel Magazine de beste Rhodos tips om een onvergetelijke vakantie te beleven. Wil je meer weten over deze regio, de rest van Griekenland, of zoek je toch een andere Griekenland deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Griekenland vakantie.

Vliegtickets Rhodos

Met deze goedkope vliegtickets naar Rhodos heb jij zelf de keuze waar je gaat verblijven. Wordt het een hotel aan het strand, of toch liever een Airbnb in de natuur? Voor de beste hotels kan je in ieder geval even bij TripAdvisor rondneuzen. De vluchten worden verzorgd door Ryanair en brengen je in twee uur van Charleroi naar Rhodos en terug! Ik heb ook nog andere vluchten gevonden. Met TUIfly vlieg je voor €99 vanuit de luchthaven van Oostende heen en weer. Misschien komen deze vluchten van 28 augustus tot 4 september je beter uit?

screenshot van de deal