Santorini, dat idyllische Griekse eiland met die karakteristieke witte huizen op de rotsen, is voor de meesten van ons toch wel een droombestemming. Wat als ik je vertel dat je hier deze maand nu voor slechts €99 heen kan vliegen vanaf Amsterdam?! Santorini is waarschijnlijk hét Griekse eiland bij uitstek voor een onvergetelijke droomvakantie of huwelijksreis. Voor deze scherpe prijs kan je dat haast niet voorbij laten gaan, toch? Er zijn verschillende data mogelijk voor deze prijs of een kleine meerprijs, dus bekijk hier snel deze goedkope vliegtickets naar Santorini.

retourvluchten santorini

Vakantie op Santorini

Zo goedkoop kom ik vliegtickets naar het pittoreske Griekse eiland Santorini toch niet vaak tegen, dus ik raad je aan om snel te boeken nu de prijzen laag liggen! Je vliegt met Aegean Airlines en vertrekt vanaf Amsterdam naar Thira op Santorini. Santorini is natuurlijk vooral bekend om de karakteristieke witte huisjes en het sublieme uitzicht over de zee. Het eiland is een werkelijke parel, en wordt dan ook vaak door mensen bezocht om hun huwelijksreis te vieren: ik snap wel waarom! Wil je meer weten over deze regio, de rest van Griekenland, of zoek je toch een andere Griekenland deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Griekenland vakantie.

retourvluchten santorini

Retourvluchten Santorini

Met deze retourvluchten vlieg je vanaf Brussel Zaventem naarSantorini. De goedkoopste vertrekdata zijn op 8 en 15 juli 2018. Kijk snel hier voor de aanbieding en voor eventuele mogelijke andere data! Deze deal is exclusief accommodatie, hier vind je goed beoordeelde, voordelige hotels!

retourvluchten santorini

screenshot van de deal

Screenshot TUIfly
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)