Veel deals gaan naar zonnige oorden, maar vandaag heb ik ook iets speciaals. Het is niet direct een gangbare bestemming, maar dat is misschien al te leuker. Met deze deal ga je nu spotgoedkoop naar Reykjavik, IJsland voor maar €130!

Het is niet altijd koud in IJsland, zoals de naam zou doen vermoeden…. Wanneer je vliegt in oktober is het bijvoorbeeld 16 graden! Perfect te doen dus!

En wist jij dat Reykjavik bekend staat om zijn late-night clubs en bars?? Deze stad kent echt een levendig nachtleven. Maar je zal je ook constant vergapen aan de dramatische natuur die is gevormd door de vele vulkanische activiteit…

Er zijn meerdere data beschikbaar, maar met deze deal vlieg je op ik heb nu een mooie deal voor je gevonden. Vlieg nu op 18 oktober 2015 vanaf Dusseldorf met AirBerlin naar Reykjavik, IJsland voor een spectaculaire lage prijs van: €130!

Heb je weer eens een leuke droombestemming die je van je bucketlist kunt afstrepen!

Dit laat je toch niet liggen!!! Kijk snel want dit soort deals gaan snel!

Iceland_Reykjavik_001

Goedkoop naar Reykjavik! Vergaap je aan de dramatische natuur...

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screen Shot 2015-06-08 at 2.34.48 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)