Indonesië een geweldig land. Ik ben er dit jaar al 2 keer geweest en ik blijf er maar terug komen.  Heerlijk genieten op Bali of toch naar Java? Dit jaar heb ik ook al een ruim aantal vluchten genomen met Garuda Indonesia en ik was meer dan aangenaam verrast. Een airline helemaal in ontwikkeling en waar de vliegtuigen nieuw zijn en waar de service helemaal top is. Daarom dat ik ook zo blij ben een nieuwe sale te hebben gevonden van Garuda op de website van cheaptickets.nl:

Vlieg in de maand november naar Indonesië: Bali, Jakarta, Medan, Lombok en vele vele andere bestemmingen vanaf €584! Een geweldige deal die je niet mag missen als je nog naar Indonesië wilt vliegen de komende weken.

Boeken moet je tot 10 november en je moet reizen tussen 1 en 30 november. Je kunt dus maximaal 1 maand blijven en minimaal 7 dagen. De beschikbaarheid is redelijk goed maar ik raad je wel aan om even met wat data te spelen.

Asia_Indonesia_medan_toba

Hier ga je naar deze geweldige deal

garuda sale indonesie

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)