slechts 383,- €

Whaaaaaaaaaah, dit kan niet waar zijn! ONGELOOFLIJK, ik heb net een geweldige deal gevonden ! Boek nu een vliegticket en ontdek het prachtige San Francisco voor slechts €383!

San Francisco ligt aan de westkust van de Verenigde Staten en heeft ongeveer 745.000 inwoners. De stad staat bekend om haar tolerantie en natuurlijk ook om de Golden Gate Brug. Deze enorme brug, die in de vorige eeuw werd gebouwd, heeft een lengte van maar liefst 2737 meter! Bekend is de Chinese wijk (Chinatown) Daarnaast zijn er onder andere Italiaanse, Japanse, Mexicaanse en Russische wijken. Om de stad te verkennen kun je gebruik maken van kabeltrams. Omdat San Francisco op 43 heuvels is gebouwd, waren ‘normale’ trams namelijk niet mogelijk. Ook kun je de ‘49 Mile Scenic Drive’ rijden. Dit is een route door de stad waarbij je alle leuke attracties en bezienswaardigheden tegenkomt. Trekpleister is uiteraard de (voorheen) zwaarbeveiligde gevangenis Alcatraz op een eiland in de Baai van San Francisco.

Artikelbild_Alcatraz_San_Francisco

Bij deze deal boek je alleen het ticket. Maar ben je ook opzoek naar een mooi verblijf tijdens je vakantie? Kijk dan hier even… San Francisco – voor voordelige hotels. Hoe kom je naar Amsterdam? Misschien kan je iemand van je vrienden héél lief aankijken, maar krijg je ze niet om kijk dan even op de website van Tinker Travel!

Jij wilt toch ook gebruik maken van deze waanzinnige deal? 

screenshot van de deal

14-06SanFrancisco
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)