Jij, ja jij, kunt nu lekker goedkoop naar Zuid-Amerika. Kies jij voor Sao Paulo of voor Rio de Janeiro? Nu al vanaf €445 voor een retourticket!

Sao Paulo, gesticht in 1554, is met 11+ miljoen inwoners reeds uitgegroeid tot de grootste stad van Zuid-Amerika. Deze stad is echt een mengelmoes van verschillende culturen en heeft één van de grootste diaspora van Italianen, Arabieren en Japanners. Er valt zoveel te bevelen in deze stad! Slenteren door de ethnische wijken, bezichtig de historische monumenten, relax in de vele parken en snuif cultuur in de vele musea. Enkele voorbeelden zijn: Latin American Memorial, Ibirapuera Park, Sāo Paulo Museum of Art en het Museum of the Portuguese Language. Kortom, genoeg om jouw vakantie mee te vullen

Er zijn meerdere data beschikbaar maar in dit voorbeeld vlieg je op 13 oktober 2015 vanaf Brussel met TAP Portugal naar Sao Paulo, Brazilië voor een spectaculaire lage prijs van: €445!

Dit laat je toch niet liggen!!! Kijk snel want dit soort deals gaan snel!

Brasil_SaoPaulo_001

Score! Grijp deze kans!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)