Goedkoper dan ooit: vlieg naar de paradijselijke eilandengroep de Seychellen voor maar €439. Met haar spierwitte stranden en kraakheldere zee is deze archipel een van de mooiste vakantiebestemmingen op aarde. En nu dus heel betaalbaar!

Seychellen

Vliegtickets naar de Seychellen

Verruil jij komende winter koud en grijs Nederland voor de Seychellen? Loop je met je voeten door het witte zand in plaats van door de sneeuw? Boek deze retourtickets van Etihad Airways en geniet van een weekje winyerzon op de Seychellen. Je vertrekt vanaf Amsterdam en heb op de heenweg één korte overstap in Abu Dhabi. Op de terugweg doe je er iets langer over en stop je twee keer: in Johannesburg en in Abu Dhabi.

Seychellen vakantie

Vakantie op de Seychellen

De eilandenstaat de Seychellen bestaat uit niet minder dan 115 paradijselijke eilanden. Op de drie bekendste eilanden, Mahé, Praslin en La Digue, woont 90% van de bevolking. Tijdens je vakantie kun je verschillende eilanden bezoeken per boot of met via binnenlandse vluchten. Elk eiland heeft z’n eigen charmes, maar allemaal bezitten ze paradijselijke stranden en idyllische baaitjes. Bijna 50% van de Seychellen bestaat uit beschermd natuurgebied dus geef je ogen goed de kost en bewonder enorme reuzenschildpadden, kleurrijke papegaaien en bonte onderwaterwereld!

screenshot van de deal

Screenshot deal