Vlieg voordelig naar de paradijselijke Seychellen!

Bezoek de parelwitte stranden aan de Indische Oceaan

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
 • Luchtvaartmaatschappij Air Seychelles
slechts € 413,-

Als ik je vraag welke vakantiebestemming je het meeste aan het paradijs doet denken, dan zeg jij… de Seychellen, neem ik aan! Deze adembenemende archipel in de Indische Oceaan is de droombestemming van vele reizigers. De paradijselijke stranden, ongerepte natuur en permanente zonneschijn zorgen ervoor dat de Seychellen op vele bucketlists staan. Tijd om weer een kruisje te zetten, tijd om je vluchten te boeken naar Mahé!

 • Vul in in mijn vluchtenzoeker: Amsterdam – Seychellen van 4 t/m 23 maart 2019 (andere data ook mogelijk, zie hieronder!)

vluchten Seychellen

Vakantie op de Seychellen

De eilandenstaat de Seychellen bestaat uit niet minder dan 115 paradijselijke eilanden. Op de drie bekendste eilanden, Mahé, Praslin en La Digue, woont 90% van de bevolking. Tijdens je vakantie kun je verschillende eilanden bezoeken per boot of met de “binnenlandse vluchten” van Air Seychelles. Elk eiland heeft z’n eigen charmes, maar allemaal bezitten ze paradijselijke stranden en idyllische baaitjes. Bijna 50% van de Seychellen bestaat uit beschermd natuurgebied dus geef je ogen goed de kost en bewonder enorme reuzenschildpadden, kleurrijke papegaaien en bonte onderwaterwereld!

Seychellen

Vliegtickets naar de Seychellen

Zie jij het wel zitten om deze winter richting de heerlijk warme Seychellen af te reizen? Bekijk dan eens deze vluchten van Air Seychelles! Je vliegt dan rechtstreeks vanaf Parijs naar Mahé voor €750! Kan dat niet vanaf Amsterdam, hoor ik je vragen. Helaas, vanaf Amsterdam gaan er geen directe vluchten naar de Seychellen. Vanaf Parijs kun je drie keer per week naar het paradijs vliegen. Je stijgt om 19.45 op in Parijs en wordt de volgende dag wakker op de Seychellen. Beter kan niet!

vakantie Seychellen

Alternative reisdata

13 maart tot 2 april 2019

01 tot 09 mei 2019

6 tot 21 mei 2019
2 tot 22 juni 2019
3 tot 23 november 2019

 • Vliegtickets naar Mahé voor €413
  • Reisperiode: Verschillende mogelijkheden tussen maart en november 2019
  • Reisduur: afhankelijk van je voorkeuren
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: Air Seychelles
  • Plaats: Mahé
  • Vind hier een hotel naar wens
  • Prijs: Slechts €413 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding