Directe vluchten naar de paradijselijke Seychellen!

Met directe vluchten!

Holidayguru tipt 17.01.20 tot 25.01.20
P.p. vanaf € 384,-

Goedkoper dan ooit: vlieg met directe vluchten naar de paradijselijke eilandengroep de Seychellen voor maar €384. Met haar spierwitte stranden en kraakheldere zee is deze archipel een van de mooiste vakantiebestemmingen op aarde. En nu dus heel betaalbaar! Je vliegt vanaf luchthaven Frankfurt. Deze luchthaven is gelukkig zeer eenvoudig te bereiken met de ICE, die erg vaak per dag direct naar de luchthaven gaat. Je treinticket voor naar de luchthaven boek je eenvoudig bij NS International.

Vliegtickets Seychellen

Verruil jij komende winter koud en grijs Nederland voor de Seychellen? Loop je met je voeten door het witte zand in plaats van door de sneeuw? Boek deze retourtickets van Condor en geniet van een weekje winterzon op de Seychellen. Je vertrekt vanaf Frankfurt en vliegt direct naar de Seychellen. Dat is toch ideaal?

hangmat seychellen

Vakantie Seychellen

De eilandenstaat de Seychellen bestaat uit niet minder dan 115 paradijselijke eilanden. Op de drie bekendste eilanden, Mahé, Praslin en La Digue, woont 90% van de bevolking. Tijdens je vakantie kun je verschillende eilanden bezoeken per boot of met via binnenlandse vluchten. Elk eiland heeft z’n eigen charmes, maar allemaal bezitten ze paradijselijke stranden en idyllische baaitjes. Bijna 50% van de Seychellen bestaat uit beschermd natuurgebied dus geef je ogen goed de kost en bewonder enorme reuzenschildpadden, kleurrijke papegaaien en bonte onderwaterwereld! Let op: deze deal is exclusief verbijf. Boek eenvoudig een hotel via mijn hotelvergelijker of zoek een leuke Airbnb.

screenshot van de deal

vluchten seychellen