Staat de Silk Road op jouw bucket list? Dan krijg je nu de kans om die binnenkort ervan te schrappen. Voor slechts €284 vlieg je op 25 september 2016 retour vanaf Amsterdam naar Bisjkek, de hoofdstad van Kirgizië. Je kan de prachtige natuur van dit land aanschouwen en/of doorreizen naar buurlanden als Oezbekistan, Kazachstan, Tadjikistan, China, … .

De indrukwekkende bergen bieden een ideale omgeving voor paardrijdtochten en wandelingen door de ongerepte natuur en met bloemen bedekte valleien. Bezoek tijdens het rondreizen door Kirgizië het blauwe Issyk Kul-meer, dat omgeven is door besneeuwde bergtoppen en geniet van het uitzicht. Dit meer hoort tot de grootste bergmeren ter wereld. Tijdens je rondreis Kirgizië zul je vast de joerten van nomaden tegen komen. De gastvrije en vriendelijke bevolking biedt je wellicht een glas kümüz, gefermenteerde paardenmelk aan. Het is beleefd om in ieder geval een slokje te proberen. De vrouwen in Kochkor maken de mooiste tapijtjes thuis en ontvangen je graag om deze te laten zien.

17-12Kyrgyzstan.PNG1.PNG1.PNG1

De rondreizen Kirgizië laten je tevens kennismaken met de Russische invloeden, die ook sinds de onafhankelijkheid van Kirgizië werd uitgeroepen in 1991 nog duidelijk zichtbaar zijn. De Russische stadsbouw zie je duidelijk terug in Bishkek, waar reusachtige beelden van de oud-leider van de Sovjet-Unie, Lenin, op de pleinen te vinden zijn.

17-12Kyrgyzstan

Je vliegt op 25 september naar Bisjkek met Pegasus Airlines, op 9 oktober vlieg je terug. Via deze link vind je een voordelig overzicht van hotelaccomodaties.

Boek hier je vlucht Klik hier voor een pakketreis naar Kirgizië

17-12Kyrgyzstan.PNG1.PNG1.PNG1.PNG1.PNG1

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)